Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Construirea unui fotopletismograf

Vizitator yonutz89

Postări Recomandate

Vizitator yonutz89

Vreau sa construiesc un fotopletismograf, dar inca nu imi sunt clare toate aspectele ca sa duc proiectu la bun sfarsit.Am itneles ca am nevoie de o sursa emitoatoare de lumina, un element fotoelectric care sa imi capteze lumina si sa faca conversia in tensiune, ca apoi sa o amplifice (aici am optat pentru integratul OPT 101).Dar as mai avea nevoie de ceva informatii despre spectre si despre procesul in sine, mai detaliat. Daca s-a mai lovit cineva de aceasta problema , sau daca aveti ceva documentatii, link-uri as aprecia.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• norad

1

• dan cod

1

• 4 luni mai târziu...
Vizitator vlad3r

Uite aici un link: http: //tehnologie.urmatorulpas.com/fotopletismografia/

Depinde ce vrei sa masori: puls cardiac, oxigenarea sangelui...

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator yonutz89

Nu e secret,

mi-ar redeschis lucrarea de licenta si am spicuit cate ceva din proiectarea fotopletismografului.

Am postat pe site-ul meu personal http://www.urmatorulpas.com/proiectarea ... tismograf/

Binenteles, fotopletismograful a fost facut mai pe graba, pentru ca am avut putin timp la dispozitie. Mai era nevoie de cateva etaje de amplificare si calibrare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări