Vizitator Maryus Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Buna ziua. Am o problema in legatura cu un mixer mai old ... Mc Power SA-909 http://www.meinesammlung.com/user-pics_ ... -XtPBn.jpg Problema e canalele 2 si 3 ... nu mai functioneaza. Nu primesc semnal .. nu nici redau ... Citeam undeva ca problema ar fi 2 tranzistori arsi ... Am avut si 2 rezistori afumati pe care `iam inlocuit. Dupa parerea dumneavoastra care ar fi problema ? Cu stima ! Marius. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Cine crezi ca ar putea spune ceva din datele expuse de tine pina acum?Posteaza schema, arata care componente sint defecte si eventual cauza care le-a produs... apoi discutam pareri. Link spre comentariu
Vizitator Maryus Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Cine crezi ca ar putea spune ceva din datele expuse de tine pina acum?Posteaza schema, arata care componente sint defecte si eventual cauza care le-a produs... apoi discutam pareri.1. Nu am schema .2. Aceasi intrebare o am si eu , care componente ar avea probleme ? ( Posibil tranzistori in scurt ? Am masurat 2 tranzistori , singurii care i`am gasit in preajma canalelor si sunt ok. )Daca stiam raspunsul probabil erau remediate defectiunile .. Link spre comentariu
Vizitator Maryus Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Nimeni nimic ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum