Yuly Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 As dori sa imi da-ti un sfat in achizitionarea unui aparat de masura pentru inductante. am gasit axio AX-588 dar are prea multe pe el, pentru ca am deja un mastech MS8229, si m-ar interesa mai mult masurarea inductantei si eventual a capacitatii. nu vrea un stift de 50 lei sa afiseze abureli dar nici ceva sa treaca de 300 lei.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Gasesti chiar aici pe forum;am luat si eu unul,recomand.viewtopic.php?f=59&t=96967&start=105 Link spre comentariu
vcdec Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Daca vrei iti dau un aparat sa il testezi, daca nu masoara bine mi-l dai inapoi... Fara obligatii ! Link spre comentariu
Vizitator poisson Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Ce fel de bobine vrei sa masori cu el ? Ca de exemplu, la bobine de curenti mari, daca le masori cu, curenti de test mici, valoarea masura poate fi foarte departe de cea reala ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum