Vizitator mokus Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Salut.Am un circuit de alimentare dintr-o lampa de birou,care este putin parjolit si nu stiu valorile rezistentelor.Initial era intrerupt/ars R1,de pe care am vazut numai doua benzi rosii,ma gandeam sa fie de 22 ohm,am pus din "siguranta" unul de 220 ohm,dar can d am dat curent a rezultat ce se vede pe poza.Are cineva idee de schema circuitului,sau mai bine cumpar un trafo de 12v/20w? Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Nu ai postat unde trebuie,initial...Ma bucur ca ai precizat si ce fel de bec foloseste lampa,nu de alta,dar dupa montaj poate fi atat halogen cat si neonviewtopic.php?f=14&t=12761Aici gasesti schemeSi respecta regulamnetul... Link spre comentariu
Vizitator mokus Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Scuze,dar cand am postat,la subiect scria:Sursa in comutatie de putere mica 220 la 10-12V cc,ma gandeam ca aici este locul.Da,am uitat,becul este halogen G4 20w.Multumesc pentru raspuns Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 becul este halogen G4 20w.Uite aici schema: http://www.emil.matei.ro/hal.php Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum