diamant Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Salutare,de ceva timp caut un telefon mobil(nu-i stiu numele),cred ca este cu clapeta,este ceva mai vechi(l-am avut acu vreo 6 ani)era albastru pe carcasa scria Pinin Farina si cand il deschideam iesea antena automat din el(un bat de vreo 10 cm).Va rog cine are asa ceva in stare buna ma intereseaza sau macar cum se numeste daca stie cineva. Link spre comentariu
worker Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 cauta pe google imagini « motorola Pininfarina » Link spre comentariu
diamant Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 cauta pe google imagini « motorola Pininfarina »Am gasit numele:se numeste samsung sgh n400 ,daca are cineva asa ceva ma intereseaza. Link spre comentariu
norad Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Am avut pentru circa o luna un asemnea telefon. Cred ca prin 2001-2002.Desteapta scula la acea vreme. Antena se ridica automat cand deschideai clapita. O alta treaba interesanta era faptul ca avea propriul robot telefonic, independent de casuta vocala oferita de operator.Mai avea (daca imi aduc bine aminte), posibilitatea de a compune propria melodie pe portativ. Greoi, dar interesant. Link spre comentariu
diamant Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 samsung sgh n400 ,daca are cineva asa ceva ma intereseaza. Link spre comentariu
diamant Postat Septembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2012 samsung sgh n400 ,daca are cineva asa ceva ma intereseaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum