pop_ady44 Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 va salut am un laptop dintracela ce se dadea la rom telecom la abonamente de internet cu procesor intel celeron inside dar diferenta este ca am 2 giga de ram am o nelamurire folosesc windows 7 ultimed si procesoru sta la 1-8 lasuta la cand ramul nu coboara de la 40 41 %ce doamne iartama poate consuma asa mult in memoria ramm Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Si ce te'ai astepta, sa stea memoria degeaba? Daca vrei sa stea memoria goala pune XP. Eu am 49% cu Opera si messenger deschis, si pot sa mai deschid o gramada pe langa pana umplu tot. Am tot 2GB pe laptop, Win7 x64. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 da sunt de acord cu dumneavoastra dar aceasta treaba se intampla de 3 saptamani pana acolo statea la 20-25 %si de acolo a inceput sa urce ca dracu Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Vezi ce programe ai mai instalat intre timp. Foloseste Task Manager, in tabul Processes, apasa pe Memory ca sa'ti ordoneze dupa memoria ocupata, si vezi care program mananca cel mai mult. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 19, 2012 Administratori Partajează Postat Februarie 19, 2012 la mine cateodata toata este used desi stau pe forum si ascult muzica, cred ca e de la ceva virusi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum