Vizitator Octavio Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Am o problema cu un multimetru Duwi DMT 7977, si anume, acesta masoara eronat pe scala de tensiuni. Pe rezistenta, dioda, capacitate masoara corect. L-am desfacut si pe cablaj este marcat MASTECH MY63, astfel am identificat acest model ca fiind identic cu modelul Mastech MY63. As avea o rugaminte : daca poate cineva sa-mi sublinieze pe schema aparatului atasata mai jos, traseul parcurs de tensiunea masurata de la borne si pana la CI 7106, pentru a-mi usura identificarea componentei defecte. Initial aparatul nu masura pe 1000 Vcc si 700 Vca, in schimb masura precis tensiunile mai mici. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Octavio Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Rezolvat. S-a gasit R6- 1K intrerupt. Link spre comentariu
Vizitator Octavio Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Schema aparatului: Link spre comentariu
Vizitator Octavio Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Nota : Cei doi termistori PTC din schema R18 , R20 (marcati cu M22 pe piese ) sunt identici si au valoarea de 1,5 K la temperatura camerei. Daca se elimina R18 (simulare termistor intrerupt), cu aparatul setat pe scala de dioda buzzerul suna continuu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum