Vizitator cristian vasile Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 salut, am si eu o problema cu un laptop HP pavilion DV1000, am o defectiune in placa de baza pe partea de alimentare, care nu iam dat de cap inca, problema este: il alimentez cu 18,5 V cat imi da alimentatorul, iar masurat pe mufa imi apare 1V, precizez ca am verificat daca este scurt pe mufa intre plus si minus si nu este, am vazut dioda care este imediat dupa mufa si este buna, as dori daca puteti sa imi dati un sfat (poate ati mia intalnit) sau daca aveti o schema ceva dupa care sa ma pot lua.Va multumesc, Link spre comentariu
Marius84 Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Buna seara!Ati incercat o alta sursa?Ma gandesc ca ati masurat tensiunea pe care o scoate alimentatorul, de 18v5 in gol, fara a fi conectat la placa de baza si poate e obosit alimentatorul si nu mai duce in sarcina. Adica e prea mare caderea, de 17v acolo ar trebui sa fie deja muuult fum, daca nu ar fi protectii. Raman la parerea ca alimentatorul este defect. Link spre comentariu
Vizitator cristian vasile Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Buna seara!Ati incercat o alta sursa?Ma gandesc ca ati masurat tensiunea pe care o scoate alimentatorul, de 18v5 in gol, fara a fi conectat la placa de baza si poate e obosit alimentatorul si nu mai duce in sarcina. Adica e prea mare caderea, de 17v acolo ar trebui sa fie deja muuult fum, daca nu ar fi protectii. Raman la parerea ca alimentatorul este defect.L-am schimbat si tot la fel... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Probabil un scurt circuit la una din sursele de 1.8 , 3.3 , 5 sau alimentarea la procesor.Verifica tranzistorii din sursele respective. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum