Vizitator marckuss303 Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 buna ziua la toata lumea ! sunt nou pe aici asa ca va rog sa-mi scuzati eventualele greseli de exprimare.As dori un mic ajutor daca se poate, doresc ca in locul magaziei de cd-uri sa conectez un mp3. stie cineva cum sa pacalesc casetofonul auto sa pot face acest lucru ? e vorba de o magazie alpine ! Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Eu am facut la un cass de VW, doar am intrerupt firele de semnal dr stg si le-am pus un jack pentru mp3. Magazia mergea in continuare cu cd, dar cu semnal din mp3.De pacalit magazia, cred ca la unele e imposibil. Link spre comentariu
Vizitator marckuss303 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Eu am facut la un cass de VW, doar am intrerupt firele de semnal dr stg si le-am pus un jack pentru mp3. Magazia mergea in continuare cu cd, dar cu semnal din mp3.De pacalit magazia, cred ca la unele e imposibil. am incercat , nu merge ! totusi nu inteleg cum recunoaste casul magazia si cum i-si da seama dak are cd sau nu . pini ar fi cam asa :1.masa, 2. iesire sudio stg, 3 . masa audio stg , 4. iesire audio dr, 5.masa audio dr , 6.masa alimentare , 7. plus alimenatre, 8. bat. 7. si 8. au 12 volti ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum