Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

info conectare mp3 in loc de magazia de cd

Vizitator marckuss303

Postări Recomandate

Vizitator marckuss303

buna ziua la toata lumea ! sunt nou pe aici asa ca va rog sa-mi scuzati eventualele greseli de exprimare.As dori un mic ajutor daca se poate, doresc ca in locul magaziei de cd-uri sa conectez un mp3. stie cineva cum sa pacalesc casetofonul auto sa pot face acest lucru ? e vorba de o magazie alpine !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidut5

1

Top autori în acest subiect

Eu am facut la un cass de VW, doar am intrerupt firele de semnal dr stg si le-am pus un jack pentru mp3. Magazia mergea in continuare cu cd, dar cu semnal din mp3.De pacalit magazia, cred ca la unele e imposibil.

Link spre comentariu
Vizitator marckuss303

Eu am facut la un cass de VW, doar am intrerupt firele de semnal dr stg si le-am pus un jack pentru mp3. Magazia mergea in continuare cu cd, dar cu semnal din mp3.De pacalit magazia, cred ca la unele e imposibil.

am incercat , nu merge ! totusi nu inteleg cum recunoaste casul magazia si cum i-si da seama dak are cd sau nu . pini ar fi cam asa :1.masa, 2. iesire sudio stg, 3 . masa audio stg , 4. iesire audio dr, 5.masa audio dr , 6.masa alimentare , 7. plus alimenatre, 8. bat. 7. si 8. au 12 volti !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări