briobit Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 nu avea nici grauntele ala de fier de la termocupla prins ca la mine il tinea cumva cu o penseta ... eu l-am pus chiar langa varf (intre varf si carcasa ) si am strans energic fara sa le rup Link spre comentariu
Voltus Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Masurarea corecta a temperaturii din varful letconului nu este chiar atat de simpla .Fie se sacrifica un varf uzat care se gaureste si se introduce in gaura termocupla (cea mai corecta metoda) dupa care se cementeaza cu un adeziv rezistent la temperaturi inalte fie pe o bucatica de lemn neted si curat se pune o bucatica de fludor cat un bob de orez care se topeste cu varful letconului simultan cu introducerea termocuplei in "baltoaca " de fludor . Link spre comentariu
The_Reaper Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Salut, am si eu o intrebare, la aceasta statie se poate folosi si alt tip de letcon, sau merge doar cu ZD981. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 18, 2013 Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Merge si alt tip de letcon, fiind necesar sa contina termocupla tip K . Link spre comentariu
The_Reaper Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Ms, ma apuc de treaba Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 18, 2013 Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Ms, ma apuc de treabaIti urez succes! Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Eu am letcon pensol sl30-cei, fara senzor stby....cu un traf cu Usec=19Vac.Merge brici! Recomand cu incredere statia! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Mai 27, 2014 Autor Partajează Postat Mai 27, 2014 Salut! Userul "Petronel" mi-a cerut sa postez schema si cablajul statiei proiectate de mine, dar nu am mai gasit topicul STATIE DE LIPIT(comanda in salve de impulsuri).am gasit-o cu ajutorul lui varu "gogu'. Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 ... Userul "Petronel" mi-a cerut sa postez schema si cablajul statiei proiectate de mine, dar nu am mai gasit topiculSTATIE DE LIPIT(comanda in salve de impulsuri).... Pe pagina 2 se gasesc PDF-urile pentru cele doua modele de cablaje desenate de minte pentru aceasta statie, click aici: http://www.elforum.info/topic/58316-statie-de-lipitcomanda-in-salve-de-impulsuri/?p=593967 Spor la mesterit. Link spre comentariu
Vizitator maryanus Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Salutare tuturor.As dori sa realizez si eu aceasta statie insa as avea o mare rugaminte: dintre cei ce ati realizat statia si ati facut poze etc si le-ati postat acu ceva ani aici as dori, in speranta ca inca le mai aveti, sa mi le trimiteti si mie pentru a ma orienta in montarea pieselor pe cablaj( cu toate ca exista si silkscreen sunt chestii pe care nu le inteleg, vreau sa vad montajul realizat de altcineva). Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Upsss... mai bine intrebi ce nu intelegi. Link spre comentariu
Vizitator maryanus Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Salutare din nou.M-am apucat de montaj, am lipit toate componentele insa am o dilema: nu stiu unde vine lipit potentiometrul de 10k, nu reusesc sa identific pe cablaj R6.Apelez la amabilitatea voastra sa imi aratati pe poza pusa de domnul geomar in al doilea post al topicului( relizez modelul fara stand-by). Iar acolo unde vine ledul, stiu ca pinul mai lung al ledului e plusul insa nu stiu daca vine la a sau la c, dupa cum e silksreenul realizat de cel ce a facut cablajul. Link spre comentariu
manolo Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 (editat) Daca te uiti pe cablaj si mai bine pe silkscreen in partea de sus intre GeoMar si Statie lipit.... Acolo e pot de 10K ,pe silkscreen e trecuta si valoarea. Despre led A=anod iar C=catod ,sper ca intelegi. Editat August 8, 2014 de manolo Link spre comentariu
Vizitator maryanus Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Banuiesc ca e vorba de cel de dedesubtul celor 2 rezistori de 4.7 kohmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum