Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT(comanda in salve de impulsuri).

Nostalgic

Postări Recomandate

nu avea nici grauntele ala de fier de la termocupla prins ca la mine il tinea cumva cu o penseta ... eu l-am pus chiar langa varf (intre varf si carcasa ) si am strans energic fara sa le rup

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Masurarea corecta a temperaturii din varful letconului nu este chiar atat de simpla .Fie se sacrifica un varf uzat care se gaureste si se introduce in gaura termocupla (cea mai corecta metoda) dupa care se cementeaza cu un adeziv rezistent la temperaturi inalte fie pe o bucatica de lemn neted si curat se pune o bucatica de fludor cat un bob de orez care se topeste cu varful letconului simultan cu introducerea termocuplei in "baltoaca " de fludor .

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Salut!

Userul  "Petronel" mi-a cerut sa postez schema si cablajul statiei proiectate de mine, dar nu am mai gasit topicul

am gasit-o cu ajutorul lui varu "gogu'.

Link spre comentariu

...

Userul  "Petronel" mi-a cerut sa postez schema si cablajul statiei proiectate de mine, dar nu am mai gasit topicul

...

Pe pagina 2 se gasesc PDF-urile pentru cele doua modele de cablaje desenate de minte pentru aceasta statie, click aici:  http://www.elforum.info/topic/58316-statie-de-lipitcomanda-in-salve-de-impulsuri/?p=593967

Spor la mesterit. :)

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator maryanus

Salutare tuturor.As dori sa realizez si eu aceasta statie insa as avea o mare rugaminte: dintre cei ce ati realizat statia si ati facut poze etc si le-ati postat acu ceva ani aici as dori, in speranta ca inca le mai aveti, sa mi le trimiteti si mie pentru a ma orienta in montarea pieselor pe cablaj( cu toate ca exista si silkscreen sunt chestii pe care nu le inteleg, vreau sa vad montajul realizat de altcineva).

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator maryanus

Salutare din nou.M-am apucat de montaj, am lipit toate componentele insa am o dilema: nu stiu unde vine lipit potentiometrul de 10k, nu reusesc sa identific pe cablaj R6.Apelez la amabilitatea voastra sa imi aratati pe poza pusa de domnul geomar in al doilea post al topicului( relizez modelul fara stand-by).

Iar acolo unde vine ledul, stiu ca pinul mai lung al ledului e plusul insa nu stiu daca vine la a sau la c, dupa cum e silksreenul realizat de cel ce a facut cablajul.

Link spre comentariu

Daca te uiti pe cablaj si mai bine pe silkscreen in partea de sus intre GeoMar si Statie lipit.... Acolo e pot de 10K ,pe silkscreen e trecuta si valoarea.

Despre led A=anod iar C=catod ,sper ca intelegi.

Editat de manolo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări