Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE DE LIPIT(comanda in salve de impulsuri).

Nostalgic

Postări Recomandate

Schema respecta observatiile domnului NOSTALGIC:R30, R31=3K3, R25=4K7,R15=22,  C8=100microfarazi

Dl.NEL65 va rog frumos sa ne ajutati cu modificare schema  un operational LM-358 pentru afisarea  cu voltmetru china a temperaturii Daca se poate .Va multumim fain

Editat de rosmarin
Link spre comentariu
Acum 2 ore, rosmarin a spus:

Schema respecta observatiile domnului NOSTALGIC:R30, R31=3K3, R25=4K7,R15=22,  C8=100microfarazi

Dl.NEL65 va rog frumos sa ne ajutati cu modificare schema  un operational LM-358 pentru afisarea  cu voltmetru china a temperaturii Daca se poate .Va multumim fain

Cine ii interesat de letconuri cu microcontact pentru statia de lipit digitala ZD-981 cu 6 pini gaseste la Ade...ida adevarat ca un pic cam scumpe, saizeci si sapte  lei

Link spre comentariu
5 hours ago, rosmarin said:

Cine ii interesat de letconuri cu microcontact pentru statia de lipit digitala ZD-981 cu 6 pini gaseste la Ade...ida adevarat ca un pic cam scumpe, saizeci si sapte  lei

Eu l-am comandat ieri, vine cam in doua zile si va pot da feedback daca este ceea ce trebuie. In poze arata ca ar avea 6 pini, cei de la Ade... confirma dar cine mai stie?

Si eu multumesc @catalin85.

D-le @Nostalgic, puteti va rog sa mai postati odata schema modificata pentru alimentarea in curent continuu a statiei? Am deja o sursa in comutatie de 24 de volti, am deja o cutie in care un transformator nu incape, asa ca as prefera aceasta varianta de alimentare.

Multumesc.

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu
La 13.07.2018 la 8:33, Nostalgic a spus:

Un coleg mi-a cerut sa modific schema pentru a o alimenta cu tensiune continua dintr-o sursa in comutatie.

-se elimina

puntea redresoare

optocuplorul

triacul

R  3-13-15.

c5

Se modifica schema in configuratia urmatoare.

001.jpg

Link spre comentariu

Multumesc mult.

Am incarcat sa fac modificarile transmise de @Nostalgic in schema cu feturi. Sper ca am inteles. Dca am gresit ceva, va rog sa ma corectati. Multumesc.

2uf7yau.jpg

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu

In locul TIP36C as putea pune un BD136/138/140?

TIP36 nu am si am comandat piesele si deja mi-au venit astazi.

PS: Pentru amatori, Ade... nu are letconul pe stoc, desi pe site este disponibil la comanda. Noroc ca i-am sunat ca imi trimiteau unul cu 4 pini. Cel cu 6 pini vine cam peste 2-3 saptamani.

Ce alternativa ar mai fi de letcon care sa indeplineasca cerintele? Un Pensol Iron-N de 48W cred ca are 5 pini.

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu
46 minutes ago, zvonacfirst said:

no  way , dude !  tip36c  stie  100v / 25a / 125w ... iar  bd-urile  acelea  stiu  45/60/80v ...1a / 12,5w .

deci ...niciodata never-ever ...

Link spre comentariu
Acum 53 minute, zvonacfirst a spus:

PS: Pentru amatori, Ade... nu are letconul pe stoc, desi pe site este disponibil la comanda. Noroc ca i-am sunat ca imi trimiteau unul cu 4 pini. Cel cu 6 pini vine cam peste 2-3 saptamani.

Ce alternativa ar mai fi de letcon care sa indeplineasca cerintele? Un Pensol Iron-N de 48W cred ca are 5 pini.

Lut0037 de la acelaşi magazin ,cu toate că are mufa cu 4 pini el,este ESD.Letconul menționat are mânerul cu manşon galben.

Link spre comentariu

M-au sunat de la magazin si mi-au promis ca imi aduc letconul ZD-981 in doua, maxim trei saptamni.

Pot sa mai astept, pana atunci pregatesc restul.

Daca mai este cineva interesat, poate sa sune direct la magazin sau pot suplimenta eu comanda cu cate bucati este nevoie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări