dan_b11 Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 (editat) Cred ca pana la urma asa am sa fac. Multumesc Editat Februarie 14, 2017 de dan_b11 Link spre comentariu
dan_b11 Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Aseara am reusit sa schimb letconul zd-912 cu un SL-30(cred, ca nu scrie pe ambalaj ca e sl30, 20, 10..) cu maner albastru. Si dupa ce am copt un pic cateva trasee(am inversat termocupla cu rezistenta desi am avut in fata desenul cu aranjarea pinilor si am si citit de altii care au patit exact ca mine) pot spune ca merge aproape perfect(fara stand-by), stabilitatea temperaturii este de 1 maxim 2 grade atat la temperature minima aprox 180 de grade cat si la maxim aproximativ 370. Sper ca in weekend sa am timp sa refac cablajul(o sa fac pe cel cu bs170 in speranta ca o sa mearga si stand-by ul) ca nu imi place cum arata acum dupa atatea relipiri, etc si o sa pun si cateva poze. Link spre comentariu
bmsorin Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Eu am adaptat pe cablajul asta cu bipolari varianta de stand-by cu mosfet, cu minime modificari, si este ok. Link spre comentariu
dan_b11 Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Ar merge si asa dar deja ma zgarie pe ochi doar cateva trasee refacute cu fire, asa ca trebuie sa scap de piticul asta. Ca si interval de temperatura credeti ca este ok 180-370 grade? Link spre comentariu
dan_b11 Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 (editat) Am refacut toata treaba pe varianta cu bs170. Merge si functia de stand-by(cam dupa 5 minute intra). Temperatura se poate regla intre 200 si 400 de grade. Stabilitatea e de 1-2 grade. upload image Mai ramane sa-i fac un panou frontal. Editat Martie 1, 2017 de dan_b11 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 1, 2017 Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 Felicitari ! Perseverenta inseamna succes. Bravo! Functioneaza exact la parametri proiectului.Am construit doar trei statii , una o utilizez eu si doua le-am facut cadou unor colegi de forum.Ma bucur de succesul dumneavoastra. Link spre comentariu
dan_b11 Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Si o poza cu statia finalizata. Link spre comentariu
rosmarin Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 FELICITARI colegului dan din REGHIN.Satisfactie deplina Link spre comentariu
vialy Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 (editat) M-am apucat si eu de constructia acestei statii iar ca letcon voi folosi Pensol Irone-n . Intrebarea mea este daca a reusit vreun coleg incorporarea in maner a " tilt switch-ului " (cu mercur sau bila metalica) care activeaza functia de standby la care facea referire colegul Kinderu ? De asemenea doresc incorporarea modulului cu ICL7107 pentru afisarea temperaturii si va intreb daca trebuiesc facute alte operatii in afara de setarea la 2V a cap scala. Multumesc , Editat Martie 23, 2017 de vialy Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 de ce nu folosesti un voltmetru (cauti in bazar la vanzari) si schema asta cu 358 decat sa te chinui cu ICL Link spre comentariu
briobit Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Trebuie voltmetru cu 2v cap de scala la schema de mai sus. Link spre comentariu
vialy Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 (editat) @kinderu - am in posesie un ICL si ar fi pacat sa nu il folosesc . DIn pacate chiar voi iesi mai scump cu acest montaj decat in cazul in care as fi luat unul de-a gata . @briobit - mersi si revin in caz ca ceva nu merge De senzorul de standby nu aveti nici o indrumare ? Editat Martie 23, 2017 de vialy Link spre comentariu
manolo Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Eu zic cu tilt switch cum zici nu prea merge ,daca pe verticala si oarece inclinatie va fi cuplat ,atunci cind letconul va fi folosit la orizontala va fi decuplat ,dar ai varianta de statie cu stand-by. Link spre comentariu
briobit Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 (editat) O varianta e sa lipesti un reed swich sau mai multe din alea mici pe suportu de la letcon (pe guleru ala izolant) si pe fieru ala de la letcon 4 magnetei din aia cat mai mici cu nyodium (sau cum le zice) Sau cel putin imi vine in cap acum. Ce este in poza le gasiti la chinezi. Editat Martie 23, 2017 de briobit Link spre comentariu
vialy Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Minunata ideea d-voastra domnule briobit , cred ca pe asta o voi pune in practica . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum