Nostalgic Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Va salut prieteni in ale electronicii.Lucrind de ani buni cu un letcon pistol (de la Radio Progres), m-am gindit sa mai « progresez » si eu.Mi-am propus construirea unei statii de lipit termostatata.In primul rind am achizitionat un letcon (zic eu ,putin mai complet) ZD 981(24 v-3A-60W)ce mai are si un senzor de stby. Am experimentat citeva scheme de termostate, la toate m-am confruntat cu inertia termica.Scheme diferite-acelasi principiu. Deci ,acelasi rezultat.Am proiectat, experimentat si finalizat schema ce v-o prezint in continuare ; Rezistenta letconului se alimenteaza cu tensiune (24v alernativ) sub forma de salve de impulsuri nu in sistem On-Off.Aceasta varianta de alimentare anuleaza inertia termica,generatoarea multor discutii si probleme.Sa detaliez schema;U1A-LM393 insumeaza si compara semnalele primite de la U1B/LM393 si de la U2-CA3130comandind tranzistorul driver Q1 via optotriac-triacul de putere-rezistenta de incalzire letcon.U2-CA3130 operational cu MOSFET la intrare este amplificator pentru semnalul dat de termocupla .Se regleaza din R19 (pot. semireglabil de 1 Meg) ca la temperatura maxima sa avem la iesirea oparationalului cca.6 volti amplitudine (R19 cam la 330k).Din R6 se seteaza temperatura, actionind asupra R5-R8 se ajusteaza plaja in care actioneaza R6.U1B -LM393 este generator de unda dreptunghiulara cu perioada de cca. 0.5 sec.In momentul alimentarii cu tensiune , rezistenta fiind rece Q1 este comandat in ON in mod continuu.La atingerea echilibrului intre semnalul dat de CA3130 si nivelul setat din R6iesirea U1A trece in OFF, oprind incalzirea.Acesta a fost timpul unu. Urmatorii timpi de functionare difera fata de primul timp. De fiecare data cind semalul generat de CA3130 scade sub nivelul reglat din R6 iesirea U1A trece in ON, dar unda dreptunghiulara generata de U1B va furniza la iesirea U1A trenuri de impulsuri mai lungi sau mai scurte vizavi de decalajul dintre semnalul termocuplei si nivelul din R6. In urma citorva timpi de functionare decalajul dintre semnalul termocuplei si nivelul reglat se micsoreaza si in acest fel temperatura este mentinuta cvasiconstanta.In timpul lucrului cind letconul se raceste impulsurile vor fi mai lungi si mai numeroase.Tranzistorul Q4-BS170 cu canal initial executa functia de stby.Daca nu se lucreaza cu letconul un anumit timp incalzirea va fi blocata , Q4 scurtcircuitind baza Q1 la GND.Timpul de actionare al circuitului de stby depinde de constanta de timp R22-C8(cca 5 min). Q5 comanda ledul D4 ce indica starea de stby.Funcţia de stby.este extrem de utilă,evitîndu-se unele situaţii periculoase (una posibilă-uitarea letonului în funcţiune şi plecarea pentru mult timp de la masa de lucru). Transformatorul de retea trebuie sa aiba sectiunea de minimum 10 cmp, capabil să livreze minim 3A.Nu spun ca nu sint scheme si mai performante, dar aceasta a rezolvat multe probleme ce alte scheme nu le-au rezolvat. Eu sint multumit de aceasta schema.REGLARE .Conditie: montajul sa fie executat fara greseli.O nefuncţionare înseamna greşeli.Cu letconul cuplat,R6 în pozitie medie,R19 la medie,cuplam la reţea.a) D1 se aprinde instantaneu – neincadrare in parametri.D1 nu se aprinde deloc în urmatoarele 10 sec-neincadrare in parametri.D1 se aprinde dupa4-10sec-se incadreaza în parametri.Aceasta este timpul de încarcare al C1(generatorul de semnal dreptunghiular).b) rezistenta letconului rece, se regleaza R19 sa avem la iesire CA3130 pin 6 o tensiune de aproximativ zero volti.Reglam R6 sa avem pe pin2 LM393 o tensiune de cca.3,5-4 volti. c) Daca s-a aprins D1 asteptam sa se stinga,dupa aprox.40 sec.Se comporta aşa , deci e-n regula.d) Din R5-R8 modificam domeniul de temperatura cum dorim,(deplasam domeniul spre temperatura mai mare sau mai mica)..Se poate utiliza CA3140-fara C7,sau orice operaţional cu mosuri la intrare.SUCCES ! Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Referitor la schema Statiei de Lipit in impulsuri, a colegului @nostalgic, am desenat un cablaj pentru ea. Pe cablaj, NU am desenat deocamdata partea de Stand-by. Am sa realizez alt cablaj si cu partea de Stand-by inclusa. Daca cineva remarca vreo greseala, il rog sa posteze aici, ca sa o pot remedia. La sfarsit, daca nu contine greseli cablajul, am sa postez si un fisier pdf scara 1:1 al cablajului impreuna cu silkscreenul. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 GeoMar :citat Referitor la schema Statiei de Lipit in impulsuri, a colegului @nostalgic, am desenat un cablaj pentru ea.Salut GeoMar ! Multumesc pentru preocupare.Poate are cineva nevoie . Au iesit frumoase (tehnica isi spune cuvintul).ca ale mele se vad ca sint facute manual.Si in privinta greselilor am sesizat una-R19 nu este conectat la pin 6 CA3130,or mai fi si altele, poate,nu am verificat cu deamanuntul.As dori sa invat si eu sa folosesc un program de facut cablaje,dar lipsa de timp isi spune cuvintul.Am incercat cu Qcad n-am avut rabdare si timp.De cind ma stiu cablajele le.am facut cu mina.Asta-i!Numa-i bine! Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 se poate in format pdf? as vrea ambele, pcb si silkscreenmultumesc! Link spre comentariu
rosmarin Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Multumim inca odata GeoMarMa bucur de interesul starnit de orice schema aparuta. Numai asa poate avea loc progresul si perfectiunea. Personal astept si rog pe GeoMar sa finalizeze in limita timpului sau, silskreenul si placa PCB cu partea de stand by pentru a profita si noi de aceasta varianta.Inteleg ca nu mai sunt greseli si nici observatii de facut. Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 pai din cate se vede inj poze, mai este doar in pas: save as pdf.cred eu...si eu le astept dupa un esec cu wolf restilizat. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Multumim inca odata GeoMarMa bucur de interesul starnit de orice schema aparuta. Numai asa poate avea loc progresul si perfectiunea. Personal astept si rog pe GeoMar sa finalizeze in limita timpului sau, silskreenul si placa PCB cu partea de stand by pentru a profita si noi de aceasta varianta.Inteleg ca nu mai sunt greseli si nici observatii de facut.Am finalizat si cablajul cu functia de Stand-by inclusa, dar asa cum am mai scris, trebuie verificate cablajele, sa nu contina greseli.Dupa aceea am sa postez si fisiere pdf ale cablajelor. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2012 GeoMar:citat Am finalizat si cablajul cu functia de Stand-by inclusa, dar asa cum am mai scris, trebuie verificate cablajele, sa nu contina greseli. Felicitari! Dar...............o mica eroare.Rezistorul de 4k7 de la pot.R6 la masa nu este conectat la pot. In rest totul corect. Cei ce vor folosi rezultatul efortului tau iti Multumesc! anticipat. Link spre comentariu
rosmarin Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Pentru dl. NOSTALGIC:Daca rezistenta de 1k polarizare mai trebuie pusa in baza tranzistorului Q1-2n2222? MultumescRosmarin Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Pentru dl. NOSTALGIC:Daca rezistenta de 1k polarizare mai trebuie pusa in baza tranzistorului Q1-2n2222? MultumescRosmarinrezistorul R1=10k din baza lui Q1 are doua roluri:rez.de sarcina pentru iesirea comparatorului care este cu colector in gol si polarizare Q1.Trebuie sa fie neaparat acolo. Link spre comentariu
rosmarin Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 multumesc mult DL. NOSTALGICRevin la o data anterioara respectiv 18.01.2012 tranzistorul Q5 se va putea deschide in siguranta fara rez din baza lui Q1? de 1k ?Rosmarin Link spre comentariu
Mikrosha Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Scuze de offtopic, dar în ce program a fost desenat layout-ul? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 multumesc mult DL. NOSTALGICRevin la o data anterioara respectiv 18.01.2012 tranzistorul Q5 se va putea deschide in siguranta fara rez din baza lui Q1? de 1k ?RosmarinConstat ca: nu cititi cu atentie tot ce se comenteaza vizavi de schemele postate, deaceea faceti greseli cu usurinta si va enervati ca nu functioneaza ce ce ati construit.Daca ai construit schema despre care vorbesti ,(eu ti-as recomanda schema postata recent),te referi la circuitul de stby. care era construit cu tranzistoare bipolare.bineinteles ca tz. Q5 avind in emitor un rezistor , sigur ca ii trebuie pentru deschidere o tensiune mai mare baza-gnd.conectind direct rezistorul de 56k in baza Q1,nu se va dispune decit 0,6v. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Scuze de offtopic, dar în ce program a fost desenat layout-ul?Daca te referi la cablajul desenat de mine, este realizat in "Sprint Layout 5". Link spre comentariu
rosmarin Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Multumesc, in regula. Intr-adevar mai multa atentie se impune, pentru evitarea greselilor de executie..Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum