Vizitator rom3o Postat Aprilie 1, 2006 Partajează Postat Aprilie 1, 2006 as avea si eu o rugaminte la voi cine ma poate ajuta cu un proiect sau mai multe. vreau sa fac o incinta bandpass cu plexiglass sa se vada difuzorul care vreau sa fie de 10" si bassreflex :smt007 Link spre comentariu
caudiodesign Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 Pai bandpass sau bass reflex ? Link spre comentariu
ICEMAN Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 nu avea rost intrebarea taaxact cum am mai spus... cei care nu stiu se cunosc de la o postamai bine ii explici omului ca band pass este tot cu "gauri de aerisire" (ca asa intelege omul) dar nu se vede difuzorul ( pt ca diful e inauntru... dar cu plexiglasul ala o sa se vada)iar bass reflexul are si el tuburi dar difuzorul e pe fatasi sa ii mai explici ca o incinta cu plexiglas ca sa fie estetica nu se preteaza sa ii pui material fonoabsorbant ceea ce va duce la o incinta cu multe rezonante nedorite... sau la o incinta cu o forma foarte complicata si unghiuri diferite de reflexie pt a reduce undele stationare...si mai bine sa o lase balta :partyman: Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 nu si mai bine sa o lase balta :partyman:Good point :smt045 Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 voi sunteti obsedati de undele alea stationare.BP ala va fi de dimensiuni mici pt dif de 10", singurele unde statioanre ce se formeaza in el vor fi peste 400Hz..cu mult inafara benzii de functionare.Alege intai un difuzor si vedem ce se poate face din el.Sa nu te tenteze sa alegi difuri pro gen P-audio sau selenium ca la 10" nu o sa ai deloc bas.Cauta difuri de masina daca tii neaparat la dim. de 10" Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 Dak o sa bage burete cofrat..de o culoare inchisa...o sa arate foarte misto inauntru...deci asa se rezolva si undele stationare..nu trebuie sa bage vatelina...sau alte materiale....si buretele cofrat..va fii mult mai eficient..cei drept..si mai scump! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 bogdi...care unde stationare?....e vb de subwoofer cu dif de 10"..nu incap undele stationare in el. Link spre comentariu
one Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 Am vazut de cumparat asa ceva. Nu stiu cum se aude, dar banuiesc ca forma incintei (bass-refex, deci low-pass) este rezultatul unor experiente nu usor de refacut. http://www.domo.ro/produs.php?id=P:3162# Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 bogdi...care unde stationare?....e vb de subwoofer cu dif de 10"..nu incap undele stationare in el.Ai dreptate..Totusi..va arata mai profii cu burete in interior.. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 eu cred ca vrea sa ajunga la asa ceva :yawinkle: - daca cei de la SAL au reusit sa o faca - cred ca este posibil + ca tipul asta de woofere suna multumitor si mai arata si bine :crazy: Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 e prea tare boxa asta, dar cred ca e mai dificil de proiectat decat pare... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 e prea tare boxa asta, dar cred ca e mai dificil de proiectat decat pare...dificil pe dracue un band-pass de ordin 4 iar unul din perete este din plexiglasproblema nu este proiectarea ci proastele proprietati acustice al plexiglasului la care se adauga si pretul destul de piperat Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Asa ceva am eu de vanzare la 2 mil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum