bercioiu Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Rezistenta de platina este un senzor de temperatura liniar si spre deosebire de termocuplu nu are nevoie de compensare . Circuitele cu care se citeste PT100(-0) sant destul de complicate dar cu putina sarguinta se poate imagina un generator de curent cu lm334 termocompensat. Este un CI specializat,XTR105 care da intre 4 si 20 mA la iesire f(t) ;pt rampa intervin complicatiile astea.La aplicatia ta,luam o sch de letcon termostatat si asta e .Ala il pui la o temperatura si gata!Da, acum inteleg despre ce vorbesti nu stiam ca pt1000 este rezistenta cu argint. Initial asa am inceput cu o schema de statie de lipit pe care am si realizat-o dar tot nu faceam treaba complecta deoarece imi trebuia si un timer. Am realizat si acel timer dar intr-un montaj separat Tot nu am fost impacat cu solutia aia "hibrida" asa ca am mai cautat si am gasit schema asta care face toata treaba (chiar mai mult decat imi trebuia mie). Link spre comentariu
bercioiu Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Pana cand primesc AD-ul imi fac de lucru... Am terminat de proiectat pcb-ul (neverificat) si layout-ul: Pid_pcb.pdf Pid_lay.pdf Link spre comentariu
bercioiu Postat Februarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2012 Cam asta ar fi dracia... astept AD 595 APQ... Mai am sa-l montez in carcasa. Revin cu poze cand va fi gata si cu toata documentatia. Link spre comentariu
bercioiu Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 A venit si integratu`Dracia este gata! Foarte precis senzoru, scula foarte "flexibila`. Are doua programe, unu` cu zece paliere (pasi) in care poti stabili temperatura si timer "cum vrea muschii tai".Cum am promis, poze si restul de documentatie dupa care am realizat proiectul: Link spre comentariu
bercioiu Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 Si restul de fisiere: Link spre comentariu
vcdec Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Scuze, postare gresita Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum