Vizitator cosminciuciu Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Buna sunt mai nou in domeniu si as dori sa fac un amplficator portabil cu un acumulator de baterie de telefon nokia bl 04 de 3,7 v si 860 mAh .Nu stiu de unde as putea lua un amplificator si care model ..etc .eu eu sunt din oradea. Link spre comentariu
mikella Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 La ce putere te astepti de la el si la ce vrei sa asculti, casti sau boxa mica? La tensiunea aia de alimentare doar un operational sau ceva cu tranzistori.Poate are cineva alta ideie sau cunostinta de ceva integrate! Link spre comentariu
mikella Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 La ce putere te astepti de la el si la ce vrei sa asculti, casti sau boxa mica? La tensiunea aia de alimentare doar un operational sau ceva cu tranzistori.Poate are cineva alta ideie sau cunostinta de ceva integrate! Link spre comentariu
valica Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Aici gasesti o groaza de scheme http://www.headphoneamp.co.kr/index.php ... _srl=19717 Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Stereo: Mono: Merg bine si cu 3V. La bateria aceea de mobil sa folosesti pt. incarcare numai incarcatorul original. Link spre comentariu
Freddy19 Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 ................ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum