Vizitator mary_998 Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Buna ziua!Acum un an am cumparat un multimetru si a functionat perfect...pana cand,a cazut jos,si fiindca nu avea carcasa pe el (i-am schimbat fuzibilul),placa a iesit din el iar cursorul a sarit de pe placa.Avea niste contacte arcuite care faceau diferite conexiuni pe placa in functie de pozitia lor.Ele si-au iesit din locurile lor si au sarit.Le-am gasit pe toate dar nu stiu in ce loc erau puse(are mai multe locuri decat contacte).Daca cineva a desfacut un astfel de multimetru si stie cum sunt puse contactele il rog sa posteze (sunt neajutorat fara multimetru)...Multumesc anticipat. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 http://www.8085projects.info/image.asp? ... T9208A.jpgDT9208.pdf Link spre comentariu
Vizitator mary_998 Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Multumesc mult pentru ajutor. Link spre comentariu
Vizitator vallentin Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Mii de multumiri Spitfire! Oricat ar parea de ciudat, am patit la fel. L-am scapat de pe masa.Acum e iarasi functional (hmm...era sa-l arunc acum 3 ani) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum