Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEMA MARE CAMERA VIDEO JVC GR-DA20E

Vizitator annddrreea

Postări Recomandate

Vizitator annddrreea

VA ROG AJUTOOOR!!!Am achizitionat de curand aceasta camera video. Totul ok, functiona perfect. Am instralat programul pe un laptop unde am gasit mufa pentru cablul de descarcare. Am conectat cablul la laptop si cand l-am bagat in camera l-am pus in locul unde trebuia bagat incarcatorul. Am vazut ca intra greu, l-am fortat, din inertia bucuriei ca in sfarsit pot descarca casetele. Deci in loc sa bag in DV am bagat in DC. Acum incerc sa incarc camera dar nu merge, e posibil sa fi facut un scurt, sau pur si simplu am indoit pinii, fortand-o? Metionez ca am bagat cablul de descarcare de cateva ori si bateria s-a cam descarcat instant.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Rx-Tx

1

• doru3160

1

• 1 lună mai târziu...
Vizitator annddrreea

GRABA STRICA TREABA.....puteati spune mult mai rau ca eu am zis de mine, am sa ma duc cu ea la service, sa ma astept la ce-i mai rau, nu ati avea idee ce ar putea fi? cam cat m-ar costa?

Link spre comentariu

Parca ar mai conta daca ti-ar spune cineva cat costa...oricum cred ca nici neamurile mamei omida nu pot ghici,asa ca sfatul sa te duci la o reprezentanta pt o constatare a fost cel mai pertinent,pt ca daca te duci la nea caisa de la coltul blocului s-ar putea sa-ti spuna ca nu se mai poate face si ramai cu impresia asta,si nu ca el n-ar fi in stare sa o repare.Cu presupusul se poate da,ca nu costa nimic,dar nu te ajuta cu nimic,poate fi un banal scurt in mufa distrusa,care iti descarca instant bateria,dupa cum defectul poate fi mai adanc,si cauzat de un consum al unei piese arse care are ca efect tot descarcarea bateriei...dar asta tot nu ajuta cu nimic,doar aparatul de masura poate spune cu certitudine.Succes,sigur experienta asta(nefericita) te va ajuta pe viitor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări