Vizitator annddrreea Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 VA ROG AJUTOOOR!!!Am achizitionat de curand aceasta camera video. Totul ok, functiona perfect. Am instralat programul pe un laptop unde am gasit mufa pentru cablul de descarcare. Am conectat cablul la laptop si cand l-am bagat in camera l-am pus in locul unde trebuia bagat incarcatorul. Am vazut ca intra greu, l-am fortat, din inertia bucuriei ca in sfarsit pot descarca casetele. Deci in loc sa bag in DV am bagat in DC. Acum incerc sa incarc camera dar nu merge, e posibil sa fi facut un scurt, sau pur si simplu am indoit pinii, fortand-o? Metionez ca am bagat cablul de descarcare de cateva ori si bateria s-a cam descarcat instant. Link spre comentariu
Vizitator annddrreea Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Va rog, cei care cunoasteti si sunteti in domeniu, spuneti-mi ce pot sa fac Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Cred că s-a stricat conectorul, ar trebui dusă la un service.Scoate-i bateria si, ca să nu se strice mai rău, nu mai băga nimic până nu o repari. Link spre comentariu
Vizitator annddrreea Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 OK, multumesc mult de tot, o sa ii cumpar un incarcator pentru baterie mai intai si daca nu merge nici cu bateria gata incarcata o voi duce la un service Link spre comentariu
Vizitator annddrreea Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 am cumparat incarcatorul, am incarcat bateria, am pus-o pe camera si..........nimic :cry: ajutati-ma si sfatuiti-ma ce pot sa fac Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 MERGI LA SERVICE CU EA ! Nu mai face experimente de una singura ca o strici si mai rau. Si inca un sfat prietenesc: graba strica treaba...asta se stie. Link spre comentariu
Vizitator annddrreea Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 GRABA STRICA TREABA.....puteati spune mult mai rau ca eu am zis de mine, am sa ma duc cu ea la service, sa ma astept la ce-i mai rau, nu ati avea idee ce ar putea fi? cam cat m-ar costa? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Parca ar mai conta daca ti-ar spune cineva cat costa...oricum cred ca nici neamurile mamei omida nu pot ghici,asa ca sfatul sa te duci la o reprezentanta pt o constatare a fost cel mai pertinent,pt ca daca te duci la nea caisa de la coltul blocului s-ar putea sa-ti spuna ca nu se mai poate face si ramai cu impresia asta,si nu ca el n-ar fi in stare sa o repare.Cu presupusul se poate da,ca nu costa nimic,dar nu te ajuta cu nimic,poate fi un banal scurt in mufa distrusa,care iti descarca instant bateria,dupa cum defectul poate fi mai adanc,si cauzat de un consum al unei piese arse care are ca efect tot descarcarea bateriei...dar asta tot nu ajuta cu nimic,doar aparatul de masura poate spune cu certitudine.Succes,sigur experienta asta(nefericita) te va ajuta pe viitor. Link spre comentariu
Vizitator annddrreea Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 ma va ajuta sa nu mai fiu asa cascata graba strica treaba si usuca buzunarul Mersi fain, oricum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum