Vizitator ALIN86 Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 sal, am si eu o problema de curand firma unde lucrez a cumparat doua strunguri FUJI TN30 foarte vechi undeva de prin 93-95 si nu reusesc sa bag programele din calculator in masina intregi, se introduce aproximativ 70-80% si apoi ori imi da o alarma ori imi arata ca a intrat prg dar cand il verific nu este intreg, cred ca este ceva legat de viteza de transfer a dintre pc si strung, poate sa ma ajute cineva cu vreun sfat. ca sa transfer prg din calc in masina folosesc NcTerm daca mai stie cineva alt soft sau care ar fi prb..... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 22, 2012 Administratori Partajează Postat Februarie 22, 2012 incearca sa cauti softul original cu care venea masina Link spre comentariu
Vizitator ALIN86 Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 ms pentru sfaturi , ai mare dreptate, dar am o mica mare prb cine a cumparat masinile nu a cumparat si softu, sa crezut ca se poate folosit tot softul de la celalalte masini, si merge dar numai la prg de dimensiuni medii ca nr de linii, ma gandesc ca ar fi ceva legat de viteza de transfer. P.S. mai stii vreun soft de transferat prg din calc in masina in afara de NcTerm P.S. masinile astea nu au nici macar un cititor de carduri poate mergea cu ala, ce pot sa mai zic...... vai si amar de mine cu ele, am ajuns sa bag prg pe bucati i-am zapacit pe operatori cu 1000 de prg pt o piesa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum