valentinleonte Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Deoarece este un CI ff greu de gasit si scump , baietii desstepti au reusit sa-l cloneze. Mai multe detalii gasiti aici http://www.diyaudio.com/forums/solid-state/202684-class-i-siblings-17.html#post2864279 Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Tiganie, ca originalu nu este.. Link spre comentariu
valentinleonte Postat Februarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2012 Tiganie, ca originalu nu este..Pardon!!! Te rog frumos sa-mi faci si mie rost de 2 CI, la un pret rezonabil ...Se poate?????? Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Pardon!!! Te rog frumos sa-mi faci si mie rost de 2 CI, la un pret rezonabil ...Se poate??????Se gasesc pe ebay,, costa cam 10 Euro bucata. Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Am si eu nevoie de doua pentru amplifu' meu auto din anii '80 La adel.. shop costa bucata undeva la 160 lei Pe ebay am gasit asa http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... Categories Pina la urma varianta aia de pe diyaudio nu se stie daca functioneaza, se vorbeste teoretic Oricum, pare interesanta varianta asta cu tranzistoare Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 De obicei, cel mai greu este sa faci asa cum este cel mai simplu si usor...viewtopic.php?p=936884#p936884 Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Integratul e absolut inutil ptr schemă, care poate funcţiona foarte bine fără el, aşa au mai făcut şi alte firme (JVC de exemplu), amplifurile cu aşa ceva fiind greu de reparat ptr cine insistă ''să fie original''. E un aspect urît al consumerismului. Link spre comentariu
valentinleonte Postat Februarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2012 Solutia cu superdioda este cea mai buna....nu am vazut aceasta discutie, dar acum fara indoiala asa voi proceda si eu. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Integratul mai are in plus si limitarea la supracurent pe iesire, dar si aia se poate rezolva cu doua tranzistoare. Pentru ca amplificatorul sa devina functional fara integrat, este suficienta doar montarea superdiodei. Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Pina la urma o sa incerc solutia aia a lui zal, alternativa fiind defrisarea tranzistoarelor si constructia unui alt amplificator mai ales ca tranzistoarele sunt originale si bine imperecheate Link spre comentariu
valentinleonte Postat Februarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2012 Integratul mai are in plus si limitarea la supracurent pe iesire, dar si aia se poate rezolva cu doua tranzistoare. Pentru ca amplificatorul sa devina functional fara integrat, este suficienta doar montarea superdiodei.Si nu ne prezinti si noua varianta optima de inlocuire a acestui integrat. Cred ca ai ajuta pe foarte multi . Multumesc dm Remus68 !!!! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Este suficient sa privesti schema oricarui amplificator de putere care are etaj limitator de curent la iesire si iti dai seama ce trebuie facut. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Vă complicaţi inutil, acele limitatoare acţionează la curenţi exagerat de mari, de regulă după ce se străpung trz finali. Asta din cauza rez de emitor alese de valori nerealiste (0,1...0,22 Ohmi), tocmai ca să nu apară tăieri de vîrfuri, percepute ca distorsiuni, la folosirea unor sarcini de 4 Ohmi. E un cerc vicios.Dacă chiar vreţi o protecţie simplă şi sigură la supracurenţi, montaţi siguranţe pe alimentări şi pe ieşire. Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Vă complicaţi inutil, acele limitatoare acţionează la curenţi exagerat de mari, de regulă după ce se străpung trz finali. Asta din cauza rez de emitor alese de valori nerealiste (0,1...0,22 Ohmi), tocmai ca să nu apară tăieri de vîrfuri, percepute ca distorsiuni, la folosirea unor sarcini de 4 Ohmi. E un cerc vicios.Dacă chiar vreţi o protecţie simplă şi sigură la supracurenţi, montaţi siguranţe pe alimentări şi pe ieşire.Corect!!!Pina la urma pentru punerea amplificatorului pe picioare e necesara superdioda, partea cu limitatoarele pe mine nu ma intereseaza, sunt complet optionale Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum