ionescu liviu Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Salutare! Am o multifunctionala Canon MX310 de vreo 3 ani si folosesc de vreo 2 ani un cartus aftermarket (compatibil) pe care il tot reincarc, cel original nu mergea reincarcat, avea cip banuiesc pt ca imprimanta imi tot zicea ca e gol si degeaba am bagat tus in el. Despre cartusul negru vorbesc. A printat multe pagini pana acum, nu stiu cat sa zic, a consumat vreo 250 de ml de tus, si de ceva vreme imprimanta nu mai scoate liniile drepte. Atasez si niste poze. Randurile le printeaza in valuri si liniile de la tabele o iau ba in stanga un pic ba in dreapta un pic, dar nu "deraiaza" de tot, linia nu se intrerupe niciodata doar se decaleaza cu cate o masura ca sa zic asa. Se vede in poza. Sa fie cartusul uzat sau e mai rau, de la imprimanta? Pt ca stiu ca un cartus nu tine prea mult dar nu stiu cum se comporta cand se uzeaza, mai am unul luat de curand ca ma asteptam sa nu mai mearga cartusul cel vechi si am mai luat unul de la acelasi magazin ca sa am ca ma temeam ca nu voi mai gasi din acesta, pt ca cel original e si scump si nici nu se incarca, dar pe cel nou inca nu l-am desfacut ca incerc sa il tin cat mai mult, expira intr-un an, daca il desfac se usuca si de-asta nu vreau sa il desfac decat cand o fi nevoie sau inainte sa expire. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Va salut ! Cu ce program sunt facute tabelele acestea din imagine???Astept !! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 va salut aveam un canon mp250 multifunctional care facea ceva de genu dar la mine le rotunjea adica erau ondulate si defectul era din softul ei sau ceva de genu pentru ca avea o curea care sarea cate un dinte ori inainte ori inapoi baieti de la garanti a-u zis ca este softul dar la o aruncare a priviri in interios se vedea clar ca avea cu totul alceva am vanduto ca defecta unui prieten ce avea tot asa o imprimanta ce era defect softu sura la suta a luat acea curea ce duce cartusele si de atunci imprima super ok aici la dv io zic ca un ne expert ca este posibil sa piarda pasul cureaua Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Februarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2012 Multumesc pt raspunsuri! O sa analizez ideea aceasta. Mai astept pareri daca are cineva alte idei. Pana la urma o sa incerc si cartusul nou ca sa elimin o idee, cea a cartusului uzat.Nu stiu cu ce sunt facute, sunt format pdf de pe siteul facultatii. Se pot face in word cu ceva efort. Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 imprimanta trebuie sa aiba o banda transparenta cu ceva bare verticale pe ea. poate daca o cureti va functiona normal. mai trebuie verificat si daca nu cumva capul agata de ceva precum si o realiniere din soft. daca tot nu vrea, cureaua este slabita si sare, cum zicea colegul mai sus. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Buna seara ! Eu asi zice sa incercati sa faceti un tabel cu word-ul si sa vedeti daca iese bine la imprimanta.Succes !! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 daca va ajuta am o multifunctionala mp830 data la desmembrare pe acolo am vazut tot felul de curele si motorase poate puteti numara cati dinti are cureaua si va ajut eu ce ce am eu pe aici numai bine si respect Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Cel mai plauzibil este răspunsul cu banda transparentă cu liniuțe murdare. Acea bandă oferă posibilitatea electronicii imprimantei să-și dea seama unde se află capul de imprimare numărînd liniuțele pe lîngă care trece. Dacă e murdară, sare niște liniuțe și de aici se poate întîmpla să considere că nu s-a deplasat suficient și să compenseze prost.Dacă sare cîte un dinte ar trebui ca decalajul să fie egal cu distanța dintre doi dinți succesivi. Ceea ce nu e cazul, distanța aia e mult mai mare decît ce se vede. Plus că nu pare a fi decalat la fiecare trecere (cred că înălțimea capului de imprimare e destul de mică pentru a nu-i permite imprimantei să imprime mai mult de un rînd de text la o trecere, iar decalările apar mult mai rar).Un bețișor de desfundat urechile, umezit în spirt, și cu care să se curețe banda transparentă de care era vorba, și cred că se rezolvă problema.Florin Iordache, toate programele trimit într-un singur mod informațiile la driverul de imprimare. Programul, indiferent că-i Word, Adobe Reader, Excel, sau oricare altul, nu are idee de detaliile imprimantei (altele decît faptul că pagina cutare a fost sau nu imprimată). Datele sînt transmise sub formă de descriere vectorială a paginii, nu sub formă de ”plimbă carul spre dreapta și scuipă cerneală aici și aici cu duzele astea și astea, apoi plimbă carul spre stînga și scuipă cerneală aici și aici cu duzele cutare”. Asta-i treaba driverului, și dacă funcționează prost, atunci nici un program nu scoate bine. Schimbarea programului nu are nici un efect... altul decît că indicația pe care o dai pierde inutil timpul celui cu problema și dă falsa iluzie că a încercat mai multe variante. E folositor efectul ăsta atunci cînd ești plătit la oră să depanezi o problemă și vrei să tragi de timp, dar nu și atunci cînd încerci să ajuți pe cineva. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Aprilie 8, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Mulţumesc mult pt suport şi scuzaţi întârzierea mea cu veşti.Până la urmă nu mai imprima mai deloc şi am schimbat cartuşul iar acum merge perfect. Deci a fost de la cartuş, pe cel vechi l-am şî încărcat dar tot degeaba. A ţinut vreo 2 ani şi vreo 200 ml de tuş aproximez eu.Baftă! Link spre comentariu
cruceru80 Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 buna ziua.am o imprimanta canon pixma mx310. se instaleaza dar nu listeaza nimic.se mai merita reparatia? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 24, 2022 Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 Păi cartuşele or mai fi bune ? Link spre comentariu
dan stefan Postat Ianuarie 24, 2022 Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 Dai un self test si te lamuresti daca este o problema soft/setari ,sau o problema a imprimantei. https://support.usa.canon.com/kb/index?page=content&id=ART124154 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 24, 2022 Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 Cartusele sunt bune dar uscate daca nu a mai folosito de ceva timp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum