Vizitator adiboss Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 buna ,amun ZTE de la DIGI MOBIL si nu merge net ul pe el si nici nu are bluetooth Link spre comentariu
nea_bobina Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 buna ,amun ZTE de la DIGI MOBIL si nu merge net ul pe el si nici nu are bluetoothPai nu are modul bluetooth, cel putin nu variantele care exista in reteaua Digimobil (ZTE F101). Browserul zice ca este WAP 2.0/xHTML, dar eu nu l-am incercat niciodata. Acu' depinde daca in abonamentul tau este cuprins si internet pe mobil sau nu. Iar la viteza de 384 kbps, ma indoiesc ca o sa ai rabdare sa ti se incarce paginile pe el ! Oricum, la 2 inch ecranul e f mic, si nu cred ca merita sa-ti bati capul. Eu l-am decodat si i l-am dat sotiei sa se joace cu el din August 2011, dar intre timp, am realizat ca se chinuia pe ecranul ala mic si i-am cumparat un telefon cu Android si ecran de 3.2", sa-si puna jocuri pe el la greu si sa poata vedea cat de cat mai decent pe ecran. ZTE-ul ala e mai bun decat nimic, in conditiile in care ti-l da la un pret de nimic pe abonament. Si cam atat ! Link spre comentariu
Vizitator adiboss Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 e adus din italia si e decodat dar nu primeste setarile la net Link spre comentariu
Vizitator adiboss Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 ???????????????????????????????? Link spre comentariu
nea_bobina Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 e adus din italia si e decodat dar nu primeste setarile la netCosta 25 RON sa-l decodezi cum trebuie. Eu am vorbit cu baietii de aici , poate nu strica sa le dai un telefon si sa discuti cu ei, care se ocupa fix de astfel de probleme . Link spre comentariu
Vizitator adiboss Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 multumesc mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum