Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ZTE

Vizitator adiboss

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nea_bobina

2

buna ,amun ZTE de la DIGI MOBIL si nu merge net ul pe el si nici nu are bluetooth

Pai nu are modul bluetooth, cel putin nu variantele care exista in reteaua Digimobil (ZTE F101). Browserul zice ca este WAP 2.0/xHTML, dar eu nu l-am incercat niciodata. Acu' depinde daca in abonamentul tau este cuprins si internet pe mobil sau nu. Iar la viteza de 384 kbps, ma indoiesc ca o sa ai rabdare sa ti se incarce paginile pe el ! Oricum, la 2 inch ecranul e f mic, si nu cred ca merita sa-ti bati capul. Eu l-am decodat si i l-am dat sotiei sa se joace cu el din August 2011, dar intre timp, am realizat ca se chinuia pe ecranul ala mic si i-am cumparat un telefon cu Android si ecran de 3.2", sa-si puna jocuri pe el la greu si sa poata vedea cat de cat mai decent pe ecran. ZTE-ul ala e mai bun decat nimic, in conditiile in care ti-l da la un pret de nimic pe abonament. Si cam atat !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări