Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bass-bumper

piglett

Postări Recomandate

salutare!

de ceva timp caut pe piata noastra difuzoare cu cursa lunga a membranei..asa numitele bass-bumpere. partea proasta e ca nu prea sunt. am gasit doar la kon electronic si anume:

http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=2024

pe asta l-am si auzit, suna bestial daca ai incinta inchisa si un procesor de subwoofer........

aveti vreo idee de unde pot procura si alte difuzoare???

multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

3

• piglett

3

• adi_0106

2

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

:toimonster: Chestia aia are rezonanta la 40Hz, pusa intr-o cutie inchisa mai urca mai mult....Doar cu un egalizator mai faci ceva, dar esti limitat de puterea care o poate disipa bobina care e nuai de 2" si nici nu e prea bine lucrata.Pe langa asta si motorul e cam slab, are BL mic deci mai multa putere ca sa il misti din loc.Xmax e sub 10mm, deci nu are rost sa ne entuziasmamEu am luat o bucata dinaia plus niste difuri SAL la fabulosul pret de 800mii.Am incercat sa scot tot ce pot din ele...dar mare lucru nu am reusit.Sunt si alte modele cu Xmax mare si fs scazuta, vezi difuri auto.

Link spre comentariu

ok, niste parametrii TS nu sti?si niste linkuri te rog...daca mai stii si alte bass-bumpere pe piata noastrasi ma gandeam la Peerless-ul din PDF.....dar trebuie sa fac comanda pe net sau adus din afara....

Link spre comentariu

salutare!

de ceva timp caut pe piata noastra difuzoare cu cursa lunga a membranei..asa numitele bass-bumpere. partea proasta e ca nu prea sunt. !

analizeaza putin modelul asta de la SAL:

Posted Image

mai jos ai parametrii, dimensiunile si aplicatii pt el

am simulat putin incintele recomandate acolo si ...... arata bine

Link spre comentariu

salutare!

de ceva timp caut pe piata noastra difuzoare cu cursa lunga a membranei..asa numitele bass-bumpere. partea proasta e ca nu prea sunt. !

analizeaza putin modelul asta de la SAL:

Posted Image

mai jos ai parametrii, dimensiunile si aplicatii pt el

am simulat putin incintele recomandate acolo si ...... arata bine

adi, bestiuta de la SAL e acceptabila, dar trebuie "preparata" daca vrei sa obtii spl mare din ea fara sa se distruga
Link spre comentariu

adi, bestiuta de la SAL e acceptabila, dar trebuie "preparata" daca vrei sa obtii spl mare din ea fara sa se distruga

adevarat ...... dar tinand cont ca este pt masina - mie mi-ar fi de ajuns SPL ul pe care il are asa cum e el combinat cu frecventele joase pe care le poate reda :supz:PS: chiar acum am venit de la masina - mi-am montat dupa bancheta (sub luneta) 2 ydd 200 lpp de la kon ..... si cand am ridicat putin volumul am constatat ca numarul de inmatriculare a inceput sa zbarnie :smt003pai daca pun un woofer cu o bestie d`asta de la SAL si dau in el cu cel mult 300 W - raman draculu` fara numar la masina :crazy: :w00t: :chior: :crazy: :w00t: :chior:
Link spre comentariu

ma refeream ca in aplicatia pt care este vanduta nu va rezista decat daca i se fac anumite modificari la bobinaChinezii care produc SAL-ul s-au cam zgarcit la adeziv la bobina :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări