sin Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 De la inceput, mentionez ca nu excelez in acest domeniu, de aceea va rog sa ma ajutati cu orice sfat [teoretic sau practic] in achizitionarea unui ap.foto...eu m-am gandit la un tip de CANON, sau SONY, de preferat sa fie cat mai mic, sa mearga la baterii normale, dar sa aiba senzorul cat mai mare, care in final, realizeaza claritatea...asa am inteles si eu di anumite conversatii...Acest aparat, m-ar ajuta sa pozez muntii prin care fac drumetii... Link spre comentariu
tntgarbage Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 panasonic cu stabilizator de imagine, desi mai sunt si altele ca fac astama gandesc la plan departat - munti si sa nu iasa tremurate.raport pret/garantie eu zic ca 8Megapixeli e suficient, asta daca nu-ti cadevreo oferta de aparate semi-profesionale sau si mai si.depinde de ce buget ai alocat pentru asa ceva maxim.nu te arunca la SH-uri daca n-au garantie macar 1 an si pretulmacar 60% din cat au fost la vremea lor.scrie ce-ai gasit poate s-au mai lovit si altii de acelasi model. Link spre comentariu
sin Postat Februarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2012 asa m-am gandit si eu, sa aiba cel mult 8-10mpixeli, dar am inteles ca numai CANON-ul mai fabrica numai pe baterii [ pe munte as avea nevoie de baterii, accu sunt mai greu de incarcat]...initial ma gandisem sa iau un CANON a800, care are un pret bun, daca are cineva pareri pro sau contra, il rog sa-mi spuna si mie. Cel mai bun, ar fi fost seria CANONa650-610, dar se pare ca nu mai sunt la vanzare... Link spre comentariu
Vizitator gvi70000 Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 http://www.okazii.ro/catalog/66479581/k ... sorii.html Link spre comentariu
sin Postat Martie 9, 2012 Autor Partajează Postat Martie 9, 2012 acum cateva zile, am luat un CANON A800, impreuna cu kit-ul care contine un microsd2gb, un incarcator cu 2 accu. de 2100ma, plus o gentuta pt. aparat, in care mai incap 4 accu.Bineinteles, totul este CHINA si, bravo lor, deoarece aparatul se comporta bine;1. daca este lumina suficiena, filmeaza ok2. chiar in intuneric total, focalizeaza cu un led rosu, apoi datorita blit-ului, face poze f. reusite3. zoom optic[3x] si cel digi [4x] chiar la max [12x] nu pixeleaza4. in schimb, aveti grija, incarcatorul incalzeste accu la timpul specificat de incarcare...parerea mea, pt. durata mai mare a accu, incarcati-le la un curent mai mic///mai revin daca am ceva concludent :wav: Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 http://www.cameralabs.com/buyers_guide/ ... mera.shtml Link spre comentariu
sin Postat Martie 11, 2012 Autor Partajează Postat Martie 11, 2012 cred ca am facut o alegere buna, sunt multumit de el... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum