em2006 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 astazi am pus o ansa noua de 1,5 mm, am curatat-o bine .........dupa 5 secunde s-a inrosit ansa si s-a facut neagra...Asta pentru ca n-ai respectat recomandarile de aici.Daca chiar a ajuns sa se inroseasca ansa de cupru... ce sa mai zicem? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Precis e pistol Radioprogres?Nu de alta dar erau unele care foloseau ansa din fier.Alea aveau tensiunea mare si inroseau ansa de Cu.Acuma am vazut mesajul, e cu ansa de fier , are un prieten unu la fel, doar ca`i nemtesc , din `88 si fara ansa lui originala nu merge , inroseste Cu urgent.Avantajul e ca nu se corodeaza asa repede ansa din fier.Grig Link spre comentariu
raileanu florin Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Pe vremea cand foloseam pistolul de lipit ansele le confectionam din sarma de 1,5mm. Taiam bucatile de sarma la 13-14cm lungime apoi cu un leste de sigurante formam ansele. In decembrie un vecin a venit la usa mea cu aceeasi intrebare: De ce nu-mi lipeste pistolul? Ia uitati si voi de ce: Sper ca al tau nu arata la fel !!! ATENTIE MARE DE CE NU FUNCTIONEAZA PISTOLUL sistemul de prindere un singur surub a prins ansa de unde cumparati pasta decapanta??? Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Eu cred ca e un trucaj . Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Eu cred ca e un trucaj .Optimistule!Grig Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 si pina la urma dupa atatea discutii pistolul de lipit este de vina eu iti recomand un pistol romanesc ieftin si cel mai important lucru este ca o sa-si faca treaba minunat , incearca la bazar sectiunea cumparari si cred ca o sa gasesti unul , m-am amuzat la greu cu pistolul acela ........ Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Daca va uitati mai bine o sa vedeti ca ansa, pe varf, are urme de aliaj de lipit; Va dati seama cat (s)-a chinuit (cu) pistolul ala? Link spre comentariu
Vizitator adiboss Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 vezi sa nu fie cupru argintat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum