Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pistolul de lipit.

bion

Postări Recomandate

astazi am pus o ansa noua de 1,5 mm, am curatat-o bine .........dupa 5 secunde s-a inrosit ansa si s-a facut neagra...

Asta pentru ca n-ai respectat recomandarile de aici.Daca chiar a ajuns sa se inroseasca ansa de cupru... ce sa mai zicem?
Link spre comentariu

Precis e pistol Radioprogres?Nu de alta dar erau unele care foloseau ansa din fier.Alea aveau tensiunea mare si inroseau ansa de Cu.Acuma am vazut mesajul, e cu ansa de fier , are un prieten unu la fel, doar ca`i nemtesc , din `88 si fara ansa lui originala nu merge , inroseste Cu urgent.Avantajul e ca nu se corodeaza asa repede ansa din fier.Grig

Link spre comentariu

Pe vremea cand foloseam pistolul de lipit ansele le confectionam din sarma de 1,5mm. Taiam bucatile de sarma la 13-14cm lungime apoi cu un leste de sigurante formam ansele.

In decembrie un vecin a venit la usa mea cu aceeasi intrebare: De ce nu-mi lipeste pistolul? Ia uitati si voi de ce:

Posted Image

Posted Image

Sper ca al tau nu arata la fel !!!

ATENTIE MARE DE CE NU FUNCTIONEAZA PISTOLUL

sistemul de prindere un singur surub a prins ansa de unde cumparati pasta decapanta??? :rade:

Link spre comentariu
:rade: si pina la urma dupa atatea discutii pistolul de lipit este de vina :rade: eu iti recomand un pistol romanesc ieftin si cel mai important lucru este ca o sa-si faca treaba minunat , incearca la bazar sectiunea cumparari si cred ca o sa gasesti unul , :rade: m-am amuzat la greu cu pistolul acela ........
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări