Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Amplificator TDA7294

Vizitator francezuuu

Postări Recomandate

Vizitator francezuuu

Salut cu respect. Sunt nou pe acest forum, dupa cum vedeti, este primul meu post.

Problema arata asa.. De curand am vrut sa incerc sa imi fac un amplificator pe un TDA7294... Toate bune si frumoase, am cumparat toate piesele,am facut PCB-ul, am asamblat toate piesele dupa cum arata imaginea cu fata inscriptionata de pe internet..Bun, am legat iesirea, intrarea, alimentarea, dar, momentan nu am un traf de +30v, am unul de 17V(un voltaj mic pt scula aceasta), am legat la el o punte redresoare, iar de acolo am luat plus si minus si am legat la placuta. Sunetul se auzea foarte incet si foarte distorsionat, mai exact, baraia. Vreau sa va intreb cum sta treaba cu chestia cu baraitul si sunetul distorsionat..Multi preteni au zis ca imi trebuie ceva filtre.. :jytuiyu

Eu sunt incepator si inca nu cunosc toate aceste chestii, dar sper ca citind aicia voi invata mai multe. Va rog frumos spunetimi cum sta treaba cu acest filtru, si ce ar trebuii sa fac ca sa scot un sunet clar si bun din aceast amplificator. Va multumesc. Sanatate!

P.S http://www.psc-audio.ro/index/diverse/c ... a7294.html , acesta este site-ul de unde am facut amplificatorul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări