bogdanel Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 Ar trebui sa construiesc un sistem de locomotie biomecanic .O fi ceva snake-like robot? :?Am ceva cartzii scanate pe treaba asta, iar un coleg chiar a facut ceva prin matlab cu calculul intrarilor pentru o traiectorie data. Shi asta in 3D!!! Link spre comentariu
Vizitator Dragos23 Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 Salutare Ai 100 % dreptate bogdanel , eu saptamana trecuta am primit informatii despre proiectul pe care trebuie sa-l fac si deocamdata nu am avut timp sa-l iau si sa-l analizez pe toate partile . Cam stiu care sunt cerintele generale ale problemei . La prima vedere d.p.d.v. mecanic am ales solutia cea mai simpla (controlul fiecarui joint al dracoveniei cu cate un mpp) , dar dat fiind lipsa mea de experienta in microcontrolere se pare ca nu este alegerea ideala . Oricum , cand o sa ma apuc practic de proiect , o sa incep sa proiectez "ingineresc" structura mecanica si sa gasesc modalitati de optimizare a acesteia , inainte de a implementa elementele de actionare . Multumesc inca o data pt. sfaturi si informatii . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum