suat Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Am un ceas de inox.. rusesc.. cu sistem de prindere in perete... si e cam jegos. Avea un fel de strat negru.. un soi de oxid.... fabricat prin 1956. Am incercat sa inlatur acel oxid cu o perie de sarma.. si l-am facut numai zgarieturi, si as dori sa ii "trag" un polis, si nu cunosc nici o metoda de lustruire in metal. Ce imi puteti recomanda, pentru lustruire in metal.... eventual si in gemulete de pexiglass [ fereastra cadranului, e neteda dar prezinta usoare urme de zgarieturi ] .Posed bormasina electrica [ si de priza, si cu acumulatori, si minifreza,am si placa cu scaieti pe care pot atasa pamatuf.Ce imi recomandati sa folosesc.... Link spre comentariu
cnc_step Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Am un ceas de inox.. rusesc.. cu sistem de prindere in perete... si e cam jegos. Avea un fel de strat negru.. un soi de oxid.... fabricat prin 1956. Am incercat sa inlatur acel oxid cu o perie de sarma.. si l-am facut numai zgarieturi, si as dori sa ii "trag" un polis, si nu cunosc nici o metoda de lustruire in metal. Ce imi puteti recomanda, pentru lustruire in metal.... eventual si in gemulete de pexiglass [ fereastra cadranului, e neteda dar prezinta usoare urme de zgarieturi ] .Posed bormasina electrica [ si de priza, si cu acumulatori, si minifreza,am si placa cu scaieti pe care pot atasa pamatuf.Ce imi recomandati sa folosesc....Perie de pasla si pasta verde pentru aluminiu. Link spre comentariu
molioa Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 ...si la plexiglass, ulei mineral, scrum de tigara si carpa din bumbac. Miscari circulare (fara scule) cu mana. Link spre comentariu
daredan Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Pe vremuri, cand faceam lupe din plexiglass le polisham folosind pasta de dinti si pasla. Acum nu stiu daca in ziua de azi pasta de dinti este la fel de "abraziva" dar se gasesc substante pentru polishat masina cu diferite grade de abraziune. Puteti incerca cu asa ceva ca sa eliminati zgarieturile de pe geam si apoi pentru luciu/ finisaj, pasla si pasta de dinti (totul manual). La partea metalica, cum a spus colegul mai sus, pasta verde si un disc de pasla prins in bormasina. Folositi si o picatura de ulei. Link spre comentariu
philipo4you Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Si incearca sa folosesti o masina cu turatie reglabila si sa nu depasesti 3000 rpm ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum