Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lustruire suprafete inoxidabile

suat

Postări Recomandate

Am un ceas de inox.. rusesc.. cu sistem de prindere in perete... si e cam jegos. Avea un fel de strat negru.. un soi de oxid.... fabricat prin 1956. Am incercat sa inlatur acel oxid cu o perie de sarma.. si l-am facut numai zgarieturi, si as dori sa ii "trag" un polis, si nu cunosc nici o metoda de lustruire in metal. Ce imi puteti recomanda, pentru lustruire in metal.... eventual si in gemulete de pexiglass [ fereastra cadranului, e neteda dar prezinta usoare urme de zgarieturi ] .Posed bormasina electrica [ si de priza, si cu acumulatori, si minifreza,am si placa cu scaieti pe care pot atasa pamatuf.Ce imi recomandati sa folosesc....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• molioa

1

• suat

1

• daredan

1

• cnc_step

1

Top autori în acest subiect

Am un ceas de inox.. rusesc.. cu sistem de prindere in perete... si e cam jegos. Avea un fel de strat negru.. un soi de oxid.... fabricat prin 1956. Am incercat sa inlatur acel oxid cu o perie de sarma.. si l-am facut numai zgarieturi, si as dori sa ii "trag" un polis, si nu cunosc nici o metoda de lustruire in metal. Ce imi puteti recomanda, pentru lustruire in metal.... eventual si in gemulete de pexiglass [ fereastra cadranului, e neteda dar prezinta usoare urme de zgarieturi ] .Posed bormasina electrica [ si de priza, si cu acumulatori, si minifreza,am si placa cu scaieti pe care pot atasa pamatuf.Ce imi recomandati sa folosesc....

Perie de pasla si pasta verde pentru aluminiu.
Link spre comentariu

Pe vremuri, cand faceam lupe din plexiglass le polisham folosind pasta de dinti si pasla. Acum nu stiu daca in ziua de azi pasta de dinti este la fel de "abraziva" dar se gasesc substante pentru polishat masina cu diferite grade de abraziune. Puteti incerca cu asa ceva ca sa eliminati zgarieturile de pe geam si apoi pentru luciu/ finisaj, pasla si pasta de dinti (totul manual). La partea metalica, cum a spus colegul mai sus, pasta verde si un disc de pasla prins in bormasina. Folositi si o picatura de ulei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări