strombi Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Salut in seara asta am observat ca tastatura pe care o am la pc,nu mai functioneaza cum trebuie.Functioneaza toata butoanele inafara de ctrl stanga,Care o fi cauza de a murit subit? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Va salut ! De cat timp o aveti tastatura aceasta,daca o aveti de 2 ani sa ziceti si mersi ca va tinut atat,pentru ca eu am schimbat vreo 4-5 tastaturi pana acum. Dar eu iau un kit cu totul,adica tastatura +maus . Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2012 azi a murit de tot pur si simplu nu o mai vede,acum vreau sa imi iau daia de cauciuc ce ziceti e o alegere buna sau sa raman pe asta cu touch scren.? Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Alea de cauciuc sunt alt gadget nefericit, au viata foarte scurta...acasa folosesc non-stop din anul 2003 o tastatura Compaq KB-9963, este ca noua si in prezent, dupa aproape 9 ani de utilizare intensa... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Va salut ! Pai da o tastatura Compaq sau Ibm nu se compara cu tastaturile astea de 20-25 de roni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum