Vizitator miu8miu Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 ce rugaminte asi avea:- Am cumparat o telecomanda universala cu cautare automata(RC-UNIV-02BK-CHR) si vreau sa o folosesc pentru tv DIKOM 15C si nu-l gaseste. Cod ptr DIKOM nu este pe tabelul ei. Am gasit pe net un cod ptr DIKOM (3391) dar nu-l recunoaste. Se poate reprograma, se poate face ceva cu ia? In speranta ca ma veti ajuta ,va multumesc! Link spre comentariu
__farad__ Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 De multe ori, mai multi producatori folosesc aceleasi coduri. Eu am avut un tv vechi ITT care recunostea codul de Nokia( din vremea cand produceau si TV-uri).Incercati cautarea automata. Daca nici asa nu recunoaste atunci codul respectiv nu exista in memoria ei. Si de reprogramat nu stiu daca se merita (asta daca este posibil). Link spre comentariu
tehtronics Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 "DIKOM 15C" ... doar atat ?!Ciudat, dar nici google nu a auzit de el.Mai uita-te pe eticheta de pe spate, poate mai scrie ceva...Cel mai important ar fi sa ne spui ce procesor are... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum