Vizitator gabi_valcea Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Vreau sa fac un amplificator tda2003, am o schema si nu stiu daca e bine facuta... daca vreau sa fac cablajul si eu il am imprimat in oglinda...si il fac cu fierul de calcat nu imi iese bine...cum fac sa-l intorc la loc? ca sa fie bun cablajul trebuie sa-l imprim ca in imagine sau in oglinda? Link spre comentariu
Vizitator gabi_valcea Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Am uitat sa specific R1-6 ohmiR2-220 ohmiR4-un potentiometru de 10 kohmiC1-2200uF\25v electroliticC2-470uF\16v electroliticC3-470nF\63v electroliticC4-100nFIC1-TDA2003 Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Vreau sa fac un amplificator tda2003, am o schema si nu stiu daca e bine facuta... daca vreau sa fac cablajul si eu il am imprimat in oglinda...si il fac cu fierul de calcat nu imi iese bine...cum fac sa-l intorc la loc? ca sa fie bun cablajul trebuie sa-l imprim ca in imagine sau in oglinda?Uite am desenat eu un cablaj dupa modelul tau si atasez un fisier al cablajului scara 1:1.Imprimi cablajul asa cum este in pdf (la imprimanta scalling NONE) apoi il "calci" pe cablajul bine curatat in prealabil.Cablaj TDA2003.pdfSper ca iti sunt de folos.Spor la treaba. Link spre comentariu
Vizitator rares_alexa218 Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 C5 , C6 SI R3 CE VALORI AU ? Link spre comentariu
ilzul Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Asa arata cablajul meu...Daca este nevoie de el, voi publica si varianta .brd . Imi cer scuze, acum am observat ca se doreste varianta cu potentiometru... Editat Noiembrie 11, 2014 de ilzul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum