Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA 2003 nu stiu daca e buna schema!!

Vizitator gabi_valcea

Postări Recomandate

Vizitator gabi_valcea

Vreau sa fac un amplificator tda2003, am o schema si nu stiu daca e bine facuta... daca vreau sa fac cablajul si eu il am imprimat in oglinda...si il fac cu fierul de calcat nu imi iese bine...cum fac sa-l intorc la loc? ca sa fie bun cablajul trebuie sa-l imprim ca in imagine sau in oglinda?

post-64175-139829386272_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GeoMar

1

• ilzul

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator gabi_valcea

Am uitat sa specific R1-6 ohmiR2-220 ohmiR4-un potentiometru de 10 kohmiC1-2200uF\25v electroliticC2-470uF\16v electroliticC3-470nF\63v electroliticC4-100nFIC1-TDA2003

Link spre comentariu

Vreau sa fac un amplificator tda2003, am o schema si nu stiu daca e bine facuta... daca vreau sa fac cablajul si eu il am imprimat in oglinda...si il fac cu fierul de calcat nu imi iese bine...cum fac sa-l intorc la loc? ca sa fie bun cablajul trebuie sa-l imprim ca in imagine sau in oglinda?

Uite am desenat eu un cablaj dupa modelul tau si atasez un fisier al cablajului scara 1:1.Imprimi cablajul asa cum este in pdf (la imprimanta scalling NONE) apoi il "calci" pe cablajul bine curatat in prealabil.post-17385-139829386274_thumb.jpgpost-17385-139829386287_thumb.jpgCablaj TDA2003.pdfSper ca iti sunt de folos.Spor la treaba.
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Asa arata cablajul meu...Daca este nevoie de el, voi publica si varianta .brd .

Imi cer scuze, acum am observat ca se doreste varianta cu potentiometru...

post-228815-0-71373300-1415732241_thumb.jpg

Editat de ilzul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări