Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stick butabil

iod2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

3

• YO9IBC

1

• sorinpavel

1

• Rudolf

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ms mult dar nu ma reusit sa iau programul :jytuiyu

Deschide Google, scrie USB_MultiBoot_10, şi din rezultatele afişate, te asigur că măcar unul este valid, nu 404.

De exemplu cel de pe 4share. Nu îţi dau eu linkurile de download, cred că ştii motivul.

Cu ceva timp în urmă am încercat o instalare de pe USB, care a reuşit din prima, iar tutorialul către care ţi-a dat link sorinpavel, îţi va fi de foarte mare ajutor.

Foloseşte un stick de 4Gb.

Succes.

Edit:

Verifică arhiva de viruşi [sau virusuri ???] după ce descarci utilitarul.

Link spre comentariu

Smecheria e...si e testata...ca nu orice versiune de sistem de operare Win. poate fi facut bootabil pe Stick....Eu personal am patit-o ca am testat vreo 3 versiuni pana am gasit una sa o pot transforma fara erori si sa o pot instala si folosi....Apropo...citeste si tutorialele despre instalarea de pe USB...pentru ca e putin diferita in comparatie cu cea clasica ...de pe CD/DVD.....BAFTA...

Link spre comentariu

Da o cautare pe google dupamission imposible reboot.proo sa gasesti usor despre ce este vorba.In tutorial se explica tot ce vrei,unii pasi ii poti sari daca nu te intereseaza.Poti face un stick boot-abil cu xp,vista sau 7,linux,ubcd,hbcd plus multe altele. (xp si sau 7 live etc)All in one.Doar pentru xp trebuie sa bootezi de 2 ori de pe stick,first stage si second stage.Functioneaza corect,atentie ca este preferabil sa facistickul NTFS altfel la xp la copierea fisierelor o sa pierzi cam o ora pe FAT sau FAT32 fata de cateva zeci de secunde cu NTFS.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări