iod2 Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 spuneti-mi va rog un soft pentru a pune win xp pe un stick si sa fie si butabil. Link spre comentariu
Rudolf Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 http://softarchive.net/blogs/heroturk/bootable_usb_windows_xp_vista_win_maker_in_updated_january.925336.html Link spre comentariu
YO9IBC Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Uite aici, gratuit: http://wintoflash.com/download/en/ Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 http://www.msdesign.ro/tutoriale/window ... e-usb-boo/ Succes Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 ms mult dar nu ma reusit sa iau programul Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 lam facut vin wintoflsh......da blue scrin Link spre comentariu
1960 Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 ms mult dar nu ma reusit sa iau programul Deschide Google, scrie USB_MultiBoot_10, şi din rezultatele afişate, te asigur că măcar unul este valid, nu 404.De exemplu cel de pe 4share. Nu îţi dau eu linkurile de download, cred că ştii motivul. Cu ceva timp în urmă am încercat o instalare de pe USB, care a reuşit din prima, iar tutorialul către care ţi-a dat link sorinpavel, îţi va fi de foarte mare ajutor. Foloseşte un stick de 4Gb. Succes. Edit: Verifică arhiva de viruşi [sau virusuri ???] după ce descarci utilitarul. Link spre comentariu
sebi Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 salliti trimit eu win flash-novicorp de care ma folosesc,trimit pe mess daca vrei. Link spre comentariu
nordix Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Smecheria e...si e testata...ca nu orice versiune de sistem de operare Win. poate fi facut bootabil pe Stick....Eu personal am patit-o ca am testat vreo 3 versiuni pana am gasit una sa o pot transforma fara erori si sa o pot instala si folosi....Apropo...citeste si tutorialele despre instalarea de pe USB...pentru ca e putin diferita in comparatie cu cea clasica ...de pe CD/DVD.....BAFTA... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Da o cautare pe google dupamission imposible reboot.proo sa gasesti usor despre ce este vorba.In tutorial se explica tot ce vrei,unii pasi ii poti sari daca nu te intereseaza.Poti face un stick boot-abil cu xp,vista sau 7,linux,ubcd,hbcd plus multe altele. (xp si sau 7 live etc)All in one.Doar pentru xp trebuie sa bootezi de 2 ori de pe stick,first stage si second stage.Functioneaza corect,atentie ca este preferabil sa facistickul NTFS altfel la xp la copierea fisierelor o sa pierzi cam o ora pe FAT sau FAT32 fata de cateva zeci de secunde cu NTFS. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum