cosmin_h Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Salutare, As dori sa stiu cati dintre voi au facut o asemenea modificare si daca sunt multumiti de rezultate.Poate si niste poze... Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Am schimbat la Renault Megane, Renault Symbol, Opel Astra G, Opel Astra H, Audi S3, Audi A4.La astra G nu merita munca, pentru ca by default sunt becuri si montajul led-urilor este destul de dificil.La celelalte e doar chestie de schimbat led-uri. Foarte usor de realizat chiar si DIY.O sa revin maine cu poze, sa vad pe unde le am Link spre comentariu
cosmin_h Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 Acele se pot face alta culoare?Nu ai schimbat si la peugeot din intamplare? Link spre comentariu
AV1000 Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 depinde ce peugeot ce an mai exact , se zice mai sus ca la bord cu becuri de 1,2W gen astra G nu merita , ba merita daca sti cum si ai standardizat o metoda anume , ca sa fie usoara munca folositi banda adeziva cu leduri si totul este usor(la borduri cu becuri ) Link spre comentariu
cosmin_h Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Masina e un Peugeot 206 din 2005, nici eu nu stiu exact daca sunt leduri sau becuri. Daca sunt becuri il las asa cum e.Daca cineva a facut la 206 modificari de genul asta il rog sa imi spuna daca sunt leduri sau becuri.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator cipandels Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 la 206 e cu leduri.Am facut la un 206 din 2002 cu ceasurile albe.Probabil e la fel si la cele cu ceasuri negre. Link spre comentariu
Vizitator KSorin Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Pentru cei pasionati si cu ceva dexteritate in demontare/montare componente de bord si lucrari cu letconul (e drept mai delicate), se pot schimba culorile ceasurilor/butoanelor la aproape toate marcile de masini. Link spre comentariu
Vizitator KSorin Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Pentru cosmin_h !La Peugeot 206 e simplu de inlocuit led-urile dar dificil de recalibrat ceasurile! Daca ai rabdare, iti poate iesi din prima, asa cum trebuie, dar daca nu, cauta un prieten! :)Daca e cu clima manuala, nu vei putea face mare lucru la panoul de climatizare... Link spre comentariu
sebi Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 la golf 3 din 1993 este napsa pentruca nu este cu leduri,am sa ma apuc sa schimb la mine inainte dar e ceva de munca su tensiunea ledurilor. Link spre comentariu
sebi Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 am schimbat de inceput becul de la plafoniera cu un grup format din 3 leduri inseriate cu o rezistenta,necazul este ca dupa catva timp este aprinsa lumina la plafoniera cam la 50% din intensitatea maxima,ce ar trebui sa fac sa nu se mai intample asta?intrerupatorul este pus pe pozitia usi,adica atunci cand una din usi se deschide sa se aprinda becul (ledul in cazul meu) sa se aprinda. Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Am schimbat la un logan atat la ceasuri cat si la climatizare, am pus led-uri albe in loc de alea portocalii de toata jena Link spre comentariu
mikella Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Eu am schimbat la astra g. Am pus ceasurile albasre si acele rosii.Restul de butoane si ce mai era am pus tot albastru. Mai am de pus la butoanele de pe usi, am ramas fara leduri.Este mult de munca si trebuie rabdare ca nu este chiar usor. Rezultatul este satisfacator si se vede frumos, fata de portocaliul ce il avea inainte.Pentru sebi, verifica cu un voltmetru daca nu cumva iti scade tensiunea, vre-un dimer ceva.Daca ai pus doar ledurile ar trebui sa mearga.Apropo, cu becurile originale face tot asa? Link spre comentariu
AV1000 Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 La logan nu exista dimer, la ceasurile de bord alimentarea ledurilor este de 6V, daca vrei mai multa lumina modifica rezistentele smd care reduce tensiunea . Link spre comentariu
sebi Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 deci,cu becul original nu se intampla nimica straniu sa zic asa,apoi lumina care o face ledul acum este suficienta,pe mine ma enerveaza faptul ca dupa un timp se aprinde ledul la o intensitate mica si e napsa daca masina este intr-o parcare pe timp de noapte. Link spre comentariu
mikella Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Adica parchezi masina si dupa un timp se aprinde lumina singura, sau o aprinzi si dupa o perioada scade la o intensitate mai redusa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum