cristi_ro Postat Februarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2013 La mine cifrul a fost prima realizare cu pic, eu fac pe cablaj de test ca mi se pare mai usor si mai rapid.nici eu nu stiu programare, la micile modificari m-au ajutat colegii de pe forum.si eu iti doresc multe reusite in continuare. Link spre comentariu
cristi_ro Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Am mai adaugat un cod de administrator, care se poate modifica doar din textul sursa. Daca mai intampini problema cu schimbarea inadvertenta si a acestui cod, va fi clar o problema de alta natura, cum ar fi de descarcare electrostatica, care poate sterge un EEPROM. Astfel, pentru modificarea codului de acces, formatul este acesta: *# AAAAAA nnnnnn mmmmmm unde: A - cod administrator n - cod nou m - repetare cod nou salutari, au fost ceva probleme la cifru si am scris fisierul unde ii indicat acel cod de administrator, dar tot la fel trebe facut ca si inainte pt schimbarea codului. adica *#cod vechi cod nou cod nou, ma tot chinuiam cu acel cod administrator si cod nou de doua ori si nu a mers schimbarea codului. Poate cineva sa verifice putin fisierul si sa vada daca nu cumva este ceva neregula in el? nu le am cu limbajul de programare din pacate. si mai am o rugaminte iesirea de la pinul 18 sa fie mutata pe pinul 17, in loc de RA1 sa fie pe pinul RA0, dintr-o greseala sa ars iesirea RA1 pin 18, acuma ramane tot timpul pe HIGH 5v. multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum