Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cifru cu pic16f84a

cristi_ro

Postări Recomandate

La mine cifrul a fost prima realizare cu pic, eu fac pe cablaj de test ca mi se pare mai usor si mai rapid.nici eu nu stiu programare, la micile modificari m-au ajutat colegii de pe forum.si eu iti doresc multe reusite in continuare.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi_ro

31

• costi002

7

• 10vid

6

• niq_ro

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am mai adaugat un cod de administrator, care se poate modifica doar din textul sursa. Daca mai intampini problema cu schimbarea inadvertenta si a acestui cod, va fi clar o problema de alta natura, cum ar fi de descarcare electrostatica, care poate sterge un EEPROM.

Posted Image

Astfel, pentru modificarea codului de acces, formatul este acesta:

*# AAAAAA nnnnnn mmmmmm

unde:

A - cod administrator

n - cod nou

m - repetare cod nou

salutari,

au fost ceva probleme la cifru si am scris fisierul unde ii indicat acel cod de administrator, dar tot la fel trebe facut ca si inainte pt schimbarea codului. adica *#cod vechi cod nou cod nou, ma tot chinuiam cu acel cod administrator si cod nou de doua ori si nu a mers schimbarea codului.

Poate cineva sa verifice putin fisierul si sa vada daca nu cumva este ceva neregula in el? nu le am cu limbajul de programare din pacate.

si mai am o rugaminte iesirea de la pinul 18 sa fie mutata pe pinul 17, in loc de RA1 sa fie pe pinul RA0, dintr-o greseala sa ars iesirea RA1 pin 18, acuma ramane tot timpul pe HIGH 5v.

multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări