Vizitator cojocariustefan Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Cu ce program as putea afla cati rami suporta maxim cofiguratia laptopului meu si cate sloturi mai am libere? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Buna seara ! Marca si modelul laptop-ului daca se paote ?Astept ! Link spre comentariu
Vizitator cojocariustefan Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Buna seara ! Marca si modelul laptop-ului daca se paote ?Astept !Asus X59 GL Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Programul numit șurubelniță poate să-ți răspundă la întrebarea Cîte sloturi de RAM mai am disponibile și cîte plăcuțe RAM am instalate? Programul numit Google poate să te informeze cîte sloturi și în ce fel pot fi ocupate pe laptop-ul tău. Trebuie doar să întorci mașinăria cu fundul în sus și să citești cu mare atenție denumirea completă, împreună cu toate cifrele și literele de neînțeles pentru tine de pe fundul lui. Bagi informația asta în Google și cauți printre rezultate cel care pare a fi de pe site-ul producătorului laptop-ului. Peste toate, programul numit inteligență trebuie să controleze procesul, și trebuie mare grijă la virusul lene. P.S. După aproximativ 2 minute pe Google, iată: http://www.pcpro.co.uk/reviews/laptops/ ... ifications Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Poti folosi urmatorul soft : http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Vei afla mai multe informatii, nu numai despre ram... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 exista 2 metode mari si late de a afla raspunsul la intrebarea domnului cojocariustefan...1-- metoda invaziva , care presupune umblarea in burta laptop-ului ...!2-- metoda neinvaziva , care presupune neumblarea in burta laptop-ului...! ea se face ori prin cautarea pe net a specificatiilor tehnice ale aparatului respectiv , ori prin instalarea unor softuri mititele , care fac ele singure operatiunea de search-and-found-inside-the-machine a acestor informatii...! unul din softurile foarte bune este cpuid ...alt soft bun se ia de pe memoryx.net... Link spre comentariu
Vizitator cojocariustefan Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Va multumesc tuturor celor care au pierdut cateva minute pentru a raspunde la nestiinta mea! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum