Vizitator Sprinter Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Buna ziua , , am un redresor auto de pe vremea Lui Ceausescu bun , dar nu are legaturile facute , are un transformator cu o gramada de fire , cum pot afla care este intrarea de 220v ? se masurau cu aparatul , da nu mai stiu cum , Help Please ! Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Redresorul auto trebuie sa contina ceva mai mult decat un simplu transformator(punte, filtraj, bec serie).Intrarea de 230V a trafului este cea care are o rezistivitate mai mare in curent continuu-puneti multimetrul pe 2Kohmi. Link spre comentariu
gogutu Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 fa o poza la traf si vedem ce putem face Link spre comentariu
Vizitator Sprinter Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 http://s14.postimage.org/xv9d4eaxd/2012 ... _13_14.jpg aceasta este poza , este un transformator de 4-48v la 10 Ah , intrarea ma intereseaza de 220v , ca restu' le masor eu ! Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Intrarea de 220 e cea care are rezistenta cea mai mare ;masoara cu multimetru pe domeniu cel mai mic de rezistente (pe ohmi). Link spre comentariu
gogutu Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 sun de acord dar omul nu stie.din poza pe care am vazut-o are daca nu ma insel si un selector de tensiuni,asta l-a dus in deruta.am vazut ca are si punde sau diode de tipul celor vechi,cum se foloseau inainte. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 De regulă primarul e bobinat primul, deci vezi care sîrme sînt mai subţiri şi mai aproape de ''butuc''. Link spre comentariu
Vizitator Sprinter Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Da partea cu punte\selectorul o stiu , problema era intrarea , acum o sa o masor sa vad... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum