kappy Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Salutare... am un router Tp-Link WR 740N care pana acum 2 zile transmitea prin lan internet la PC-ul "X" si prin Wlan la PC-ul "Y", aflat intr-o alta incapere ...de alaltaieri seara a picat conexiunea pe PC-ul "Y" , din senin, fara nici o interventie, si de atunci nu mai reusesc sa conectez nici un dispozitiv care nu se afla in aceasi incapere cu router-ul. Detalii: -PC-ul X si Y au OS - WinXP -In cazul laptopurilor cu care am incercat, in alte incaperi arata cum ca ar avea semnal WLan dar nu se poate conecta. -In cazul smartphone-urilor cu care am incercat in alte incaperi nici macar nu imi arata cum ca ar avea semnal. - router-ul nu a fost bruscat. Am incercat (fara succes): - sa aduc routerul la factory defaults - nici un succes. - sa reinstalez OS-urile de pe ambele PC-uri - nici o schimbare. - sa schimb canalele pe care functioneaza , manual - nimic. - am facut firmeware update cu o varianta de soft tp-link wr740n mai noua - iarasi in zadar. Eu banuiesc ceva... dar astept pareri mai avizate.... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Am avut si eu unul identic si singura rezolvare a fost ca ...l-au schimbat la garantii!!! Asta dupa ce am urmat toate cele spuse de dvs,inclusiv clonarea MAC-ului, la sfatul producatorului!!! Link spre comentariu
kappy Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Asta nu-i incurajator deloc...si eu banuiesc ca-i problema cu hardware-ul ...mai astept ..poate ma insel... Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 si la mine mai pica cateodata wireless -ul dar dupa un simplu restart isi revine. Link spre comentariu
kappy Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 eee...daca aveam problema asta..."era floare la ureche" ...sa zic asa.... Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 daca activezi dhcp-ul da ip-uri la calculatoarele care se conecteaza? Link spre comentariu
kappy Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 da......aloca ip-uri, la cele din incapere, care se pot conecta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum