Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Router Tp-link WR740N

kappy

Postări Recomandate

Salutare...

am un router Tp-Link WR 740N care pana acum 2 zile transmitea prin lan internet la PC-ul "X" si prin Wlan la PC-ul "Y", aflat intr-o alta incapere ...de alaltaieri seara a picat conexiunea pe PC-ul "Y" , din senin, fara nici o interventie, si de atunci nu mai reusesc sa conectez nici un dispozitiv care nu se afla in aceasi incapere cu router-ul.

Detalii:

-PC-ul X si Y au OS - WinXP

-In cazul laptopurilor cu care am incercat, in alte incaperi arata cum ca ar avea semnal WLan dar nu se poate conecta.

-In cazul smartphone-urilor cu care am incercat in alte incaperi nici macar nu imi arata cum ca ar avea semnal.

- router-ul nu a fost bruscat.

Am incercat (fara succes):

- sa aduc routerul la factory defaults - nici un succes.

- sa reinstalez OS-urile de pe ambele PC-uri - nici o schimbare.

- sa schimb canalele pe care functioneaza , manual - nimic.

- am facut firmeware update cu o varianta de soft tp-link wr740n mai noua - iarasi in zadar.

Eu banuiesc ceva... dar astept pareri mai avizate....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappy

4

• costi002

2

• BUGHIU

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am avut si eu unul identic si singura rezolvare a fost ca ...l-au schimbat la garantii!!! Asta dupa ce am urmat toate cele spuse de dvs,inclusiv clonarea MAC-ului, la sfatul producatorului!!! :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări