Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump memory Daewoo

Vizitator truleacristian

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• overdrive

2

• avengers

2

• cav

1

Top autori în acest subiect

• 4 luni mai târziu...
Vizitator roibix

Casu are o memorie eprom pe care o programezi si scapi de cod(sau il impui tu)Nu incerca sa bagi coduri la nimereala ca se blocheaza si vei reveni tot la solutia mea.Cauta pe google continutul memoriei sub forma unui fisier cu extensie hex,txt,bin etc(dupa modelul casului).Memoria e,de obicei,un 24CXX,93CXX.Iti mai trebuie un programator de memorii si un soft(ponyprog).Da-mi un mail cu modelul casului(scrie pe carcasa)si poate te pot ajuta.

Link spre comentariu

Mai roibix ce incurci omul degeaba.....Ceea ce-i zici tu e o rezolvvare cu ciocanul(se poate face si asa ,recunosc)Dar tinand cont ca totate tank-urile luate dupa cielo au maxim 10 coduricred ca citirea memoriei e pierdere de timp.Man am gasit codurile alea,incearca shi o sa meargaDupa ce introduci 3 coduri decuplezi casetfonul de la alimentare cateva secunde shi apoi iar introduci 3 ,etc...6234 1432 435664324223143564354323

Link spre comentariu
Vizitator fedea

sant situatii cand aceste casetofoane de pe masini Cielo nu primesc codurile scrise de fabricant ,se elimina de pe placa spate diodele smd D152,D127 in stanga microprocesorului si casetofonul functioneaza fara cod.

Link spre comentariu
Vizitator roibix

Chestia cu diodele e interesanta.Dc.o sa am ocazia o verific.Nu cunosc prea bine casurile de pe daewoo dar la grundig,de exemplu, dupa 10 greseli se blocheaza si atunci chiar trebuie rescrisa memoria.Mie mi se pare destul de simplu.

Link spre comentariu

Este modelul cu 24C16 sau cu 24C16 smd?Eu am un .bin ca sa stii ce cod bagi dar daca astepti pina luni cred ca iti dau bin-ul care bypaseaza codul. :wink:

Link spre comentariu
Vizitator roibix

E cu 24C16 "normal" nu smd.E bun pentru moment si cu cod ca stiu cum sa introduc codul si fara afisaj.Trimite-l,te rog,la [email protected] .Am si eu o gramada de binuri asa ca dc ai vreodata nevoie iti stau la dispozitie!Multumesc ! :d

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări