Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Subwoofer cu FET 800

Vizitator petrica_pit

Postări Recomandate

Vizitator petrica_pit

Ma intereseaza mai mult calitatea de accea am optat pt visaton ca cele auto sigur nu ma dezamageau . Zilele urmatoare o sa desfac incinta si sa masor ce tensiune si curentul de la bornele difului sa vad ce intra in el si apoi o sa alimentez un subw auto cu fet 800 sa vad ce poate.Momentan nu putem sa ascultam (eu si inca 3 etaje) nici in configuratia actuala la maxim dar pe viitor cine stie...Am masurat cu telefonul 73 de db si 80 daca il pun cu fata in colt (pana in 43 de hz ca mai jos nu poate tel) .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator petrica_pit

Am reusit sa masor voltajul pe difuzor si ajuge la maxim 30 v fara distorsiuni si 45 v cu distorsiuni grave.Cred ca trebuie sa schimb traful.

Link spre comentariu

Buna ziu scuze daca deranjez am un modul de amplificator fet 400 cu irfp si am 2 tranzistori irfp 9240 dusi, am altii sai inlocuiesc dar am o nelamurire,pe aia de la fet-ul meu scrie irfp9240 si mai jos,Y96T A1 iar pe ceilalti care ii am eu scrie irfp9240 iar mai jos, Y99T AE, in cataloage nu am gasit nimic curiozitatea mea este daca aia care ii am eu merg pusi in locul celor de pe placa?????? Va multumesc si astept un raspuns. :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
Vizitator petrica_pit

Va salut , intr-un final m-am hotarat sa termin proiectul cu subwooferul numai ca intampin urmatoarea problema: Filtru de bas (care are rol si de preamplificator) introduce zgomot de fond cu toate ca am incercat sa il ecranez cu o carcasa de tabla gaurita. Se plictiseste cineva si are vre-un sfat ? Am pus si un clip:

Link spre comentariu

sper sa faci treaba buna ca altfel se duc bani pe fix pe geam aaa si nu e pacat de kitul ala sal bagi in cutia la sub ???parerea mea e ca te cam complici cu alimentarea nustiu dece dar e decizia ta in rest ok si apropo acel filtru e foarte bun il folosesc si eu numai ca el inafara de filtru mai are in componenta lui si un defazor audio ( montaj ce cupleaza 2 canale stereo in punte ) eu il folosesc pe un fet 400 sa il pun in punte si obtin cu succes 1x800w filtrat si imi cutremura un difuzor sall de 18 E de preferat sa faci amplif 2x400 decat 1x800 pentru ca il poti folosi si stereo eventual pe boxe full range daca nu e musai sa te duci cu sub dupa tine asa fac si eu si de cele mai multe ori merg doar cu 2x400 mai rar cand ma car si cu sub dupa mine si bag 2x200 pe full range (numai innalte si medii) si 1x800 pe sub (trebuie sa fac rost de inca o putere 2x400 pentru full range sa fie in echilibru cu acel sub ) :da

Link spre comentariu
Vizitator petrica_pit

Subwooferul este pentru casa, nu plec nicaieri cu el. Singura problema este ca bazaie si se aud sunetele alea de la telefon cand si cand(foarte neplacut cand ma uit la un film).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări