Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Subwoofer cu FET 800

Vizitator petrica_pit

Postări Recomandate

• Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

in primul rand ar trebui ca radiatoarele sa fie izolate de jur imprejur (cel putin pe cele 3 laturi libere) in asa fel incat sa formezi un fel de tunel. in acest fel aerul suflat de ventilator va intra pe o parte a tunelului, va avea contact cu intreaga suprafata a radiatoarelor si va iesi pe cealalta parte. daca vei proceda asa, eficienta va fi mult mai buna si iti vei permite sa folosesti un ventilator de 80mm sau chiar de 92 mai silentios, eliminand astfel necesitatea unui controller in functie de temperatura. ca material pentru tunel, eu am folosit plastic din acela mai tare din care sunt facute mapele pt documente pe care le poti gasi in orice culoare

Link spre comentariu
Vizitator petrica_pit

La cat de gutuie sunt cu eletronica prefer sa incerc schema cu 3 piese si sa vad daca da randament .Cu tunelul e complicat prefer sa inerc varianta asta cu termostatul.Protectia ori nu stiu sa o folosesc ori e stricata intrucat daca o las alimentata merge normal dar cand ii pun unul din fire ori pe intraer ori pe iesire(indiferent gnd sau plus) intra in protectie.Am observat ca la alimentarea bobinei releului sunt 12 v nu 24v cum scrie pe releu.

Link spre comentariu
Vizitator petrica_pit

Poti sa lasi radiatoarele asa cum sunt, nu se incalzesc tare, am avut si eu 2 kituri cu fet 800 si totul a functionat ok asa cum este el.

Pai si radiatoarele la tine au mers incontinuu?Daca da cum suporti zgomotul ala?
Link spre comentariu
Vizitator petrica_pit

Player zicea sa fac tunel pentru a putea pune un ventilator cu diametru mai mare care merge la o turatie mai mica si implicit zgomot mai redus.Deocamdata vreau sa incerc asa cu termostat.

Link spre comentariu

Am eu 2 Pioneer auto cu banda de frecventa de la 18 Hz, rezonanta 22 sau 25 Hz parca; sint de auto si le-am pus in incintele mele, suna DEMENTIAL, nu am mai auzit bass asa de "jos" la mine in camera, ca sa nu vorbesc de senzatia de pe hol la 10 metrii de boxe...

Posted Image

Cum suna Depeche Mode - Freelove, alegeti 720p la youtube si ascultati pe ceva de calitate care lucreaza bine sub 30 Hz, frecventa aproximativa fiind intre 24 si 27 Hz. acum sper ca si aparatul foto sa inregistreze sub 30 Hz...

Link spre comentariu
Vizitator petrica_pit

Ma poate ajuta cineva cu o protectie de incinta?Am cautat pe siteuri si se pare ca nimeni nu are pe stoc iar da la PSC nu mai vreau ca am vazut cat de buna e.Poza cu incinta ce asteapta sa fie asamblata:

post-64164-13982939251_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări