Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Subwoofer cu FET 800

Vizitator petrica_pit

Postări Recomandate

• Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cred ca ar trebui sa arunci o privire pe topicul asta: viewtopic.php?f=5&t=24920. Sunt cateva poze acolo care iti arata cum trebuie facute corect legaturile intr-un amplificator. O sa vezi ca sunt cateva greseli in poza cu legaturi pe care ai postat-o tu. De exemplu, una din ele e ca trebuie sa legi minusul de iesire pe difuzor la punctul comun de conectare la masa a condensatorilor de filtraj (aceia 4x10000uf).

Imi cer scuze, in mesajul citat am facut o mica greseala de exprimare din cauza oboselii. Am vrut sa zic ca minusul de iesire pe difuzor trebuie legat la punctul comun de conectare la masa a condensatorilor de filtraj (aceia 4x10000uf), si nu ca ar fi o greseala sa fie conectat asa, cum reiese din ce am spus eu din greseala mai sus. :rade:

Observ ca pe fiecare modul ai cate 2 mufe langa care scrie gnd si gnd1. Te sfatuiesc sa le conectezi pe fiecare cu cate un fir separat la la punctul comun de conectare la masa a condensatorilor de filtraj, ca sa nu ai probleme cu buclele de masa.

Link spre comentariu
Vizitator petrica_pit

Cred ca ar trebui sa arunci o privire pe topicul asta: viewtopic.php?f=5&t=24920. Sunt cateva poze acolo care iti arata cum trebuie facute corect legaturile intr-un amplificator. O sa vezi ca sunt cateva greseli in poza cu legaturi pe care ai postat-o tu. De exemplu, una din ele e ca trebuie sa legi minusul de iesire pe difuzor la punctul comun de conectare la masa a condensatorilor de filtraj (aceia 4x10000uf).

Imi cer scuze, in mesajul citat am facut o mica greseala de exprimare din cauza oboselii. Am vrut sa zic ca minusul de iesire pe difuzor trebuie legat la punctul comun de conectare la masa a condensatorilor de filtraj (aceia 4x10000uf), si nu ca ar fi o greseala sa fie conectat asa, cum reiese din ce am spus eu din greseala mai sus. :rade:

Observ ca pe fiecare modul ai cate 2 mufe langa care scrie gnd si gnd1. Te sfatuiesc sa le conectezi pe fiecare cu cate un fir separat la la punctul comun de conectare la masa a condensatorilor de filtraj, ca sa nu ai probleme cu buclele de masa.

Am inteles de prima data ce ai vrut sa spui si apoi am citit din nou manualul amplificatorului si am omis faptul asta .(credeam ca gnd_1 e iesirea minus spre difuzor ) Multumesc de ajutor.

Noua schema arata asa:

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator petrica_pit

De la un tip din cluj care nu prea e serios dar... sa vad ce difuzor imi trimite . Are un site: audioalchemy ro Am vorbit si la mivarom da au zis ca pot sa il aduca pe la sf lunii cu un pret mult mai mic (850 Ron) dar eu ma grabesc.

Link spre comentariu
Vizitator petrica_pit

eu unul, de banutii pe care i-ai dat pe acest difuzor, as fi mers pe peerless XXLS sau dayton titanic mk iii :da

Imi place la visaton ca are conul de hartie, 90 de db si raspunde destul de bine in fregventa (simulat pe winisd) fata de altele.
Link spre comentariu
Vizitator petrica_pit

Am primit toate piesele si le-am montan provizoriu. Difuzorul a venit si el (pana la urma nu e asa neserios cel de la Cluj).La protectia pt difuzoare am pus 4 rezistente de 680R cu5 w in ideea sa nu se mai incalzeasca asa tare( cu cea de 330 frigea rau si se simtea si la nas) si am ajuns cu temperatura undeva pe la 70 de grade.Totul merge bine si astept sa fac incinta pentru subw intrucat acum merge intr-o incinta inchisa si nu se simte prea bine.Acum as vrea sa pun un termostat pe ventilatoare ca sunt foarte zgomotoase si nu se poate sa folosesc amplificatorul cu ele mergand tot timpul. Aveti vreo idee de unde as putea lua unu?

post-64164-139829390438_thumb.jpg

post-64164-139829390448_thumb.jpg

post-64164-139829390457_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări