Vizitator piesa_buclucasa Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Piesa rotunda cu margini albe din pozele de mai jos incepe sa bazaie atunci cand deschid ceva de culoare inchisa pe ecran (lcd - laptop) si atunci apar linii orizontale de culoare rosie/roz. Cand ii trag o palma isi revine... daca nu mai bazaie isi revine. Ciudat e ca se manifesta mai rau cand e culoarea negru pe ecran... cand e alb e mai ok. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Este o bobina.Incearca sa pui ceva rasina pe ea sau refa si lipituri.Succes Link spre comentariu
one Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Este un inductor (bobina). Probabil are miezul spart.Sugestia mea este sa prinzi un moment cand nu bazaie si sa torni o picatura de lac pe ea sa o tina fixa. Asigura-te si ca este lipita bine. Nu folosi super-glue caci s-ar putea sa iti doresti la un moment dat sa indepartezi adezivul (daca metoda nu functioneaza). Link spre comentariu
Vizitator piesa_buclucasa Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Multumesc frumos pentru sfaturi o sa incerc metoda cat de curand. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Parerea mea ca trasul palmei nu are nici o legatura cu bobina respectiva.Aia nu are cum sa se strice singura doar daca nu ai stricat-o din lovituri(oricum se poate masura).Nu cumva consumul sa creasca cand tiuie . Link spre comentariu
Vizitator piesa_buclucasa Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Nu inteleg de ce nu scrie nimic pe ea, de exemplu daca as dori sa o inlocuiesc nu stiu ce proprietati trebuie sa aiba urmatoarea. Ciudat Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Integratul de langa de de la Maxim,vezi ce serie are (foto nu e clara sa se vada) cauta datasheetul si vezi ce bobina necesita. Link spre comentariu
Vizitator piesa_buclucasa Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Aici e o poza mai clara a ceea ce se gaseste acolo. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Momentan folosesc tel,probleme cu electrica in zona.Nu prea se distinge ce MAX e ala.Tie ti-e lene sa citesti ce scrie pe el si sa cauti datasheetul? Link spre comentariu
Vizitator piesa_buclucasa Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Am gasit fisa piesei inainte sa uploadez poza. Acum mai ramane sa fac rost de pesa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum