Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare componenta

Vizitator piesa_buclucasa

Postări Recomandate

Vizitator piesa_buclucasa

Piesa rotunda cu margini albe din pozele de mai jos incepe sa bazaie atunci cand deschid ceva de culoare inchisa pe ecran (lcd - laptop) si atunci apar linii orizontale de culoare rosie/roz. Cand ii trag o palma isi revine... daca nu mai bazaie isi revine. Ciudat e ca se manifesta mai rau cand e culoarea negru pe ecran... cand e alb e mai ok.

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiz_ro

2

• one

1

• sorinpavel

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Este un inductor (bobina). Probabil are miezul spart.Sugestia mea este sa prinzi un moment cand nu bazaie si sa torni o picatura de lac pe ea sa o tina fixa. Asigura-te si ca este lipita bine. Nu folosi super-glue caci s-ar putea sa iti doresti la un moment dat sa indepartezi adezivul (daca metoda nu functioneaza).

Link spre comentariu

Parerea mea ca trasul palmei nu are nici o legatura cu bobina respectiva.Aia nu are cum sa se strice singura doar daca nu ai stricat-o din lovituri(oricum se poate masura).Nu cumva consumul sa creasca cand tiuie .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări