Vizitator george123456 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Am un televizor Samsung LE32R71BX/XEN.Din cand in cand face dungi verticale colorate, sau o dunga mica alba pe mijloc (restul negru). Merge si doua saptamani pana sa faca probleme. Oprit 10 minute si merge 1-2 saptamani. O tensiune de 24V este de 5,5V, restul sunt bune (cum scrie pe placa de alimentare). Condensatorii electrolitici mari sunt schimbati, pareau ok. Mai sunt doi condensatori SMD pe spatele placi, o sa incerc sa-i scot(nu o sa pot sa-i pun inapoi la ce mana am). placa de alimentare este: BN96-03057ANu repar, electronica o fac pentru mine in caz de nevoie, ca si acum. Link spre comentariu
adrianvmx Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Posibil panel defect ,cautati dupa seria panelului aici pe forum si e posibil sa vedeti cazuri asemanatoare . Link spre comentariu
daisarqx Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 display defect! Link spre comentariu
Vizitator george123456 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Multumesc pentru raspunsuri.La o luna de la cumparare a fost schimbat. Avea o dunga roz pe mijloc si nu revenea. Am tot miscat de coltul din stanga sus unde ar putea fi problema, am desfacut panelul si nu se potriveste cu cele de 32inch care se pot repara.Ma deranjeaza faaptul ca tesiunea de 24V scrisa pe placa de alimentare este de 5VSper sa fi avut cineva problema asta si sa vina cu rezolvarea lui Link spre comentariu
adrianvmx Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Eu nu cred ca este problema cu tensiunea de 24 de volti poate este trecuta gresit valoarea tensunii am mai vazut pe surse china treaba asta .Deobicei tensiunea de 24 de volti este pentru invertor daca ar fi de 5 volti cum spuneti nu cred ca ar functiona(no backlight).Eventual daca nu aveti schema ati putea urmari sa vedeti ce alimenteaza acel punct 24v / 5v. Link spre comentariu
Vizitator george123456 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Da, greseala mea, este pinul pentru detectare 24Volti. Scrie mic langa 24V "DET".Mai caut reparare display V320B1-L01MultumescAcum "piuie", merge pe drumul lui Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum