Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

woofer Eurotec 12":ajutor incinta si filtru

Vizitator u_gieer

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator u_gieer
Am cumparat un difuzor eurotec***** 12" si cred ca i-am facut o incinta necorespunzatoare. Am un filtru de la un picup vechi de 20W care avea niste boxe inchise, si prin el basul se aude binisor (e destul de bine filtrat,cred), dar dif-ul se aude mai bine fara filtru (am un amplif tda7294 alimentat la 27V

pe 4ohm k atat e impedanta difuzorului), asa ca filtrul l-am conectat la un dif

de 8ohm, 10W (la iesirea pentru inalte), si de la un anumit volum din calculator (peste20W, cred) basul distorsioneaza inaltele. Nu prea stiu multe despre filtre, dar ce ma duce in eroare complet sunt bobinele. Filtrele se construiesc in functie de puterea debitata? As vrea sa construiesc filtrul si incinta corespunzatoare pt difu meu. Vrea sa cumpar 2 tweetere si inca un dif eurotec. Daca me poate ajuta cineva, ii sunt recunoscator!

Catave caracteristica ale difuzorului: membrana din tabla inconjurata la prindere de cauciuc lat de cca 2cm, proieminent cca 4-7mm: la bas puternic

membrana se misca >5mm.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări