Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu booteaza Windows-ul dupa upgrade la MB si procesor

francezu

Postări Recomandate

Salut!Am un PC caruia cineva "istet" i-a comutat sursa pe 110V, evident alimentarea de la retea era pe 220V. S-a prajit cam tot ce era prin el, au scapat hardul dvd-rom-ul si perifericele. I-am cumparat si instalat o sursa, o placa de baza AsRock N68C-S-UCC si un procesor AMD Sempron LE145. I-am pus doua placute RAM de 256MB (astea le aveam pe acasa). Am incercat sa instalez Windows XP Professional 32bit pe hard-ul vechi ( bios-ul il recunoaste fara probleme), si dupa formatarea partitiei de sistem se blocheaza la copierea fisierelor la diferite stadii ( 8%, 20%, 50%, 95%, etc). O singura data a ajuns la partea de instalare propiuzisa a OS-ului, dar s-a blocat la doua minute dupa.Hdd-ul vechi era pe IDE, si m-am gandit ca poate nici el nu a scapat nevatamat de socul de curent; astfel am pus alt hdd pe SATA, care functiona in alt sistem si care avea instalat pe el acelasi Win XP Pro. Din pacate nu vrea sa booteze Windows-ul, nici normal , nici in Safe Mode. Acum sistemul practic nu mai are nimic din cel vechi, o parte din componente sunt noi (sursa,MB,procesor) celelalte sunt de pe alt sistem functional.Aveti vreo idee ? Ce sa-i fac ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• francezu

4

• FLORIN IORDACHE

1

• andrei florin

1

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna seara ! Eu asi zice ca sa-i dati un ram jos,pentru ca un ram nu este bun.Am avut si eu vreo doua situati din acestea,dar cd-ul cu wind...este instare perfecta?Succes !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări