Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am un Webcam Genius e-Messenger 112

stanpaul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• indy666

3

• stanpaul

3

• ComponentePc

2

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

......Se inseriaza cate 2 leduri si apoi cele 2 grupuri serie se leaga in paralel.In paralel cu montajul obtinut se adauga si un condensator de 10uF/16V.In serie cu noul montaj se pune o rezistenta de 100 ohm pentru a limita curentul prin leduri.Acum vine partea putin mai delicata:Pe cablul USB de la camera sunt 4 fire, unul este masa(GND), unul este +5V si celelalte 2 sunt pentru transfer date.Cu firul de masa si cel de +5V alimentam montajul de mai sus(vedeti poza).

Link spre comentariu

......Se inseriaza cate 2 leduri si apoi cele 2 grupuri serie se leaga in paralel.In paralel cu montajul obtinut se adauga si un condensator de 10uF/16V.In serie cu noul montaj se pune o rezistenta de 100 ohm pentru a limita curentul prin leduri.Acum vine partea putin mai delicata:Pe cablul USB de la camera sunt 4 fire, unul este masa(GND), unul este +5V si celelalte 2 sunt pentru transfer date.Cu firul de masa si cel de +5V alimentam montajul de mai sus(vedeti poza).

In concluzie, "in serie" cu ledurile apar si confuziile care il fac "paralel" cu circuitul. O fi inteles saracul om ceva? Eu stiu ca esti un inteligent si ca ai incercat sa fii explicit dar sunt convins ca ai introdus omul in ceata de la Londra.
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări