Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inmatriculari bulgaria

Vizitator laureti30

Postări Recomandate

dj01fad, chiar ti se pare normal sa nu mai platesti amenzi ? Ai putea sa spargi si o banca in ideea asta. Daca dai peste o persoana (o ranesti sau o omori) si fugi nu ti se intampla nimic nu ? Daca cineva cu numere de bulgaria ar da peste un apropiat de-al tau ai fi suparat ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj01fad

8

• cristi71

6

• yo9hnf

3

• bcristian

3

Top autori în acest subiect

Da chestia asta cu amenzile reflecta gandirea tipic romaneasca a fugii de raspundere, a lipsei de integrare intr-o societate civilizata (nu de aia fac romanasii nostrii ceea ce fac prin mai toata europa).Libertatea in ziua de azi este privita ca si dreptul de a face orice fara sa raspunzi pentru consecinte.Ma intreb oare copii educati in ziua de azi, cam ce moralitate vor avea peste 15-20 de ani atunci cand vor fi cetateni adulti.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

da, mi se pare foarte normal sa nu platesc amenzi, mai precis amenzi venite la posta!!! mai ales, cand acum 4 ani sau ceva de genul mi-a venit acasa o amenda de aproape 300 lei, cum ca am depasit viteza legala in cluj, cu o masina (numerele in special) care zacea de 2 ani pe vremea aia in curte. pe deasupra, m-am chinuit o gramada de vreme ca sa scap de incurcatura facuta de vreun destept. da... daca ma prinde, sa ma opreasca sa ma amendeze, dar nu sa imi trimita acasa ce are chef. stiti cum este cu legiuitorii? mai intai sa respecte ei legea, apoi sa ma puna pe mine sa o respect. si nu, la furat nu ma duc, pentru ca nu imi sta in caracter. faptul ca eu personal, sau mai bine zis noi toti suntem furati zilnic intr-un fel sau altul imi da dreptul sa refuz sa platesc birurile lor.am si masina cu numere romanesti, si am si una cu numere bulgaresti. atata timp cat nu ne mai scutesc de taxele lor la nivel de salarii de germania, nu mai inscriu nici o masina in romania! si asta cu toate ca o pot inscrie fara taxa. ma lipsesc, nu am nevoie de numere lor romanesti!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări