Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inmatriculari bulgaria

Vizitator laureti30

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj01fad

8

• cristi71

6

• yo9hnf

3

• bcristian

3

Top autori în acest subiect

ele se pot inmatricula, dar din ce stiu eu o sa apara minunata lege romaneasca si o sa le restrictioneze circulatia la 90 de zile pe an... nu stiu sigur ce si cum, dar am vazut ca se tot vand/cumpara. si eu am una de trebuie sa o inscriu, dar o sa o inscriu pe romania, cu toate ca mi se rupe sufletul sa le dau astora 1055 euro pe taxa de smecher :cry:

Link spre comentariu

nu cred ca mai are cineva curajul sa mai dea legea cu 90 de zlie..si asa fierbe tara. timpul de afara a fost un aliat pt smecheri si taxele lor aberante. insa zapada se va topi mai devreme sau mai tarziu..

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator etot

ele se pot inmatricula, dar din ce stiu eu o sa apara minunata lege romaneasca si o sa le restrictioneze circulatia la 90 de zile pe an... nu stiu sigur ce si cum, dar am vazut ca se tot vand/cumpara. si eu am una de trebuie sa o inscriu, dar o sa o inscriu pe romania, cu toate ca mi se rupe sufletul sa le dau astora 1055 euro pe taxa de smecher :cry:

nu are cum sa apara lege care sa iti puna restrictie la cate zile poti circula cu o masina inmatriculata pe alta tara pur si simplu e neconstitutional si UE nu ar accepta asa ceva
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Inmatricularile merg in continuare fara probleme si a aparut si o parte buna. Inspectia ITP se poate face in tara, am fost acu o sapt si am facut verificarea tehnica la bulgaroaica mea: valabilitate 2 ani numai pe teritoriu tarii, inspectia(mai ales ca e prima) se face doar la RAR...m-a costat 250 ron si m-a scutit de drumul pana in dobrich. Asigurarea si cartea verde se fac de la distanta :da

Link spre comentariu

Cred ca asta-i ca la CARITAS sau ca piata imobiliara.La primii a tinut figura, dar de acum urmeaza fraierii.Nu cred ca mai merge mult timp. Daca mai merge mult nu mai vedem pe strada numere romanesti.

Link spre comentariu

Cred ca asta-i ca la CARITAS sau ca piata imobiliara.La primii a tinut figura, dar de acum urmeaza fraierii.Nu cred ca mai merge mult timp. Daca mai merge mult nu mai vedem pe strada numere romanesti.

pai si cu taxele aberante cum ramane? ca daca banii s ar folosi unde trebuie nu am fi ajuns aici..eu unul urmeaza sa mi iau o masina din 99..taxa de prima inmatriculare este prohibitiva vizavi de pretul masinii..si te asigur ca masina care o conduc acum, perfect legal,inscrisa in RO, polueaza de cel putin 10 ori mai mult decat cea care urmeaza sa o achizitionez..asa ca prefer sa o inscriu in BG decat sa bag banii in buzunarele unor hoti,doar pentru ca nu am mai vede pe strazi numere romanesti.
Link spre comentariu

"nu are cum sa apara lege care sa iti puna restrictie la cate zile poti circula cu o masina inmatriculata pe alta tara pur si simplu e neconstitutional si UE nu ar accepta asa ceva" - ba uite ca aparu' ...proiectul.O trece oare ?PS:Acuma ,sincer si eu "eram tentat ,d'asa vanat " :rade: pentru BMW_ul de 2.5 ,ca nu'mi convine sa le dau astora moca 1.400ron/an , da' cum sunt prost de cinstit si comod... platesc.

Link spre comentariu

S-a aprobat ca cei cu numere straine sa circule decat 90 de zile. Eu totusi tind sa cred ca cei cu numere straine (in marea lor majoritate) nu sunt luati in nicio evidenta ...si in caz de accident cred ca "dau bir cu fugitii".

Link spre comentariu

Vor fi inregistrati in vama la prima intrare si ... monitorizati . :daMa intreb, daca vine un roman/neamt in interes de serviciu si este nevoit sa stea mai mult de90 de zile ii dau amenda , ridica numerele si ...talonul ? :rade:

Link spre comentariu

mda..pe ultima suta de metri puterea incearca sa suga ce mai poate..auzi cica e impus de sus de comunitate..pai si cu daciile, trabanturile si alte asemenea cum ramane? astea nu polueaza? cam la ce cote ar trebui pusa taxa de poluare?? astia s bani luati cu japca..dar cu oamenii(care in marea majoritate au posibilitati materiale reduse) care au deja asemenea masini cum ramane? pentru unii dintre ei si achizitionarea unui asemenea autoturism(in limita a 1000-2000 de euro) a insemnat un efort financiar urias....sa lasam fiii de beizadele sa ne ia viata pe sosele si sa circule numai ei.ramane cum am stabilit...

Link spre comentariu

ticozaurul meu e non euro..si mai papa si nitel ulei..eu zic ca polueaza ceva fata de un euro2..o sa raman cu el in aceste conditii..euro doi poate fi casat(ca doar nu dau 1800 de euro taxa de prima inmatriculare)ca deh, suntem ecologisti. aberatie made in romania.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări