maxente Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Am eu cablajele de la @dudikoff plantate cu toate smd-urile pentru cine se sperie cand le vede Mai trebuie plantati tranzistorii Daca vrea cineva sa imi lase semn pe privat Link spre comentariu
Stoica Nicolae Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 maxente pune poze aici , te rog ! Link spre comentariu
maxente Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 (editat) Am 4 cablaje din care doua sunt rezervate pentru @dj_bryz si mai raman doua Cam asa arata Le dau sa ma scap de ele ca am inceput sa le strang si nu mai am timp de finalizat amplificatoare Daca mai vrea cineva sa imi lase un semn pe privat Editat Martie 28, 2016 de maxente Link spre comentariu
dj_bryz Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 (editat) Multumesc maxente. Am venit de la munca la 23 si m-am jucat putin cu ele pana pe la 1:00 ...nu m-am putut abtine Am folosit sc5200 si sa1943 sc4793,sa1837 si bd139 mje340/350(inca nu stiu ce radiatoare sa le pun) Cand ma trezesc ii fac proba....ca acum vad dublu. Editat Aprilie 1, 2016 de dj_bryz Link spre comentariu
dj_bryz Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 (editat) Ce parere aveti de implementarea asta? Profilele au 5mm grosime iar latimea este de 5+5cm,lungime momentan 25cm ...dar pot sa cresc pana la 30. Carcasa va fi aceasta iar modulele vor sta in ea exact asa cum se vad...la orizontala,stanga..dreapta. Editat Aprilie 2, 2016 de dj_bryz Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Cu ce ai prins radiatoarele mici de tranzistoare, ca nu vad nici un surub ? Link spre comentariu
dj_bryz Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Inca nu sunt prinse.....acum urmeaza sa le prind si sa alimentez. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Ca grosime sint bune acele profile L (pentru transfer pe radiator cu aripioare) dar ca suprafata de disipatie NU. Vezi ca unul dintre BD-uri (asa cum ai pus radiatoarele), este cu talpa metalica in partea opusa radiatorului (cel de jos). Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Vezi ca unul dintre BD-uri (asa cum ai pus radiatoarele), este cu talpa metalica in partea opusa radiatorului (cel de jos). Da, asa e, VAS-ul de pe minus e pus invers. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Ma refeream la cum vine fixat pe radiator. Nu cunosc montajul respectiv, poate este corect, poate nu, asa cum sint pusi tranzistorii in poza respectiva... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Nu, nu e pus bine VAS-ul de pe negativ. Iti spun eu sigur, ca doar eu l-am proiectat. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 (editat) multumesc......e bine ca nu am alimentat. Gata....deci am 25mV offset,bias 66mA. Acum ii bag semnal sa vad cum se comporta profilele astea. Editat Aprilie 2, 2016 de dj_bryz Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Masoara offsetul la rece si dupa 10 min la cald, vei observa diferenta. Offsetul corect este cel "la cald", pentru ca tranzistorii vor lucra calzi. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Inca o chestie. Superdioda e prinsa de vreun radiator ? Ca vad ca ea cade exact intre cele 2 radiatoare... Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 I-am zis eu la telefon sa puna superdioda pe radiatorul cu tranzistorii PNP pana face cateva teste In mod normal era bine sa mai fie o talpa de aluminiu, macar la aceeasi grosime, intre cele doua profile sa echilibreze temperatura @dj_bryz daca iti permite cutia in care bagi modulele http://www.tehnoelectric.ro/img/products/e41df168eaabce2abc7189094239c1f8.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum