zal Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Atenţie la conectorul J105 şi la eventuale atingeri între piese. Pe placa din faţă nu au loc radiatoare, decît dacă lipeşti trz pe spatele ei. Nu e o operaţiune complicată. Link spre comentariu
Vizitator luci295 Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 duminica il mai desfac odata ..... sa vad ce reusesc sa fac. Saptamina viitoare trebuie sa-mi ajunga Yamaha AX700 dar eu tot ma mai gindesc la al meu Technics ...... daca era mai simplu de desfacut ! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 O să ai de muncă şi la Yamaha... Link spre comentariu
Vizitator luci295 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Salut ! ce imbunatatiri as putea aduce la acest Yamaha AX700 ? ai mentionat mai inainte 2-3 probleme dar ai zis ca este oricum un bun ampli.daca nu .... il vind si pe asta , dar ce as putea cumpara mai bun ? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Trebuie schimbaţi cîţiva condensatori de tensiune mică (6,3...16V) cu alţii la tensiune mai mare. De obicei sînt ''înfloriţi'' şi curge zeama din ei.C311,312,315,316,317,318,337,338,345,346 cu unii la 100V. Link spre comentariu
Vizitator luci295 Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Yessss !!!! Technics-ul meu e din nou pe baricadeeeeee ! data trecuta incercind sa intaresc lipiturile la Q405 s-a intrerupt legatura de la colectorsi nu se vedea, acuma este totul OK . Mersi tuturor celor care au intervenit si in special lui Zal ! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Ne dai emoţii, bine că nu a fost ceva serios. Atenţie şi iar atenţie cînd lucrezi cu unele mărci de amplifuri, cablajele şi piesele îţi pot face figuri de le ţii minte o viaţă. Link spre comentariu
Vizitator luci295 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Salutari la totii ! Astazi mi-a ajuns Yamaha AX700 si l-am pus imediat la probe. trebuie sa va zic ca sint putin dezamagit, are sunetul putin "plastic". Technics-ul se aude mai misto! In schimb Yamaha se vede ca este mai usor de reparat si este umpic si mai puternic (mai ideal pentru a suna la botez) Oricum am sa pun amindoua amplificatoarele sa sune cu cite o pereche de boxe. Link spre comentariu
ex.escu Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Preventiv,cu mare atentie,se poate demonta radiatorul amplificatorului "pilot" si prelungi cu o o bucata recuperata de la o sursa "ATX" iar apoi ansamblul se monteaza cu mare atentie la loc ;modificarea e minora dar scade riscul deteriorarii finalilor "mici" ,a lui AN7062 si chiar a SVI-ului.Am facut modificarea la un Su-V55A cu rezultate bune. Link spre comentariu
Vizitator luci295 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 asta a fost primul lucru pe care l-am facut! dar nu am desfacut nimic, am pus 2 bari de aluminiu pe o parte si pe alta prinse cu suruburi si pe care le-amstrins acolo. poza care am pus-o acolo este inainte sa fac modificarile !acuma imi este cam lene sa-l mai desfac inca o data sa-i fac pozadar daca pe cineva il intereseaza .... il pot desface. Mersi oricum. Si tu ai modificat Tranzistori care se incalzeau ? Link spre comentariu
Vizitator luci295 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 OK, este totul aici !!! Link spre comentariu
Vizitator luci295 Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Salutare la toata lumea ! astazi am avut timp si am desfacut Yamaha si am schimbat vreo 12 condensatori electrolitici asa cum mi-a spus Zal, trebuie sa va zic ca ..... intradevar este un ampli misto, foarte usor de reparat !!! acuma incep sa imi dau seama de valoarea lui. Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult .am fost asa de satisfacut astazi de usurinta cu care am lucrat la el ca mi-am permis sa-i dau si un LOOK mai misto. Abia astept sa-l testez la botez. am sa pun si o poza cu modificarea facuta . Salut pe toata lumea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum