Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reparatie Technics SU-V60

Vizitator luci295

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator luci295

duminica il mai desfac odata ..... sa vad ce reusesc sa fac. Saptamina viitoare trebuie sa-mi ajunga Yamaha AX700 dar eu tot ma mai gindesc la al meu Technics ...... daca era mai simplu de desfacut !

Link spre comentariu
Vizitator luci295

Salut ! ce imbunatatiri as putea aduce la acest Yamaha AX700 ? ai mentionat mai inainte 2-3 probleme dar ai zis ca este oricum un bun ampli.daca nu .... il vind si pe asta , dar ce as putea cumpara mai bun ?

Link spre comentariu
Vizitator luci295

Yessss !!!! Technics-ul meu e din nou pe baricadeeeeee ! data trecuta incercind sa intaresc lipiturile la Q405 s-a intrerupt legatura de la colectorsi nu se vedea, acuma este totul OK . Mersi tuturor celor care au intervenit si in special lui Zal !

Link spre comentariu
Vizitator luci295

Salutari la totii ! Astazi mi-a ajuns Yamaha AX700 si l-am pus imediat la probe. trebuie sa va zic ca sint putin dezamagit, are sunetul putin "plastic".

Technics-ul se aude mai misto! In schimb Yamaha se vede ca este mai usor de reparat si este umpic si mai puternic (mai ideal pentru a suna la botez)

Oricum am sa pun amindoua amplificatoarele sa sune cu cite o pereche de boxe.

Posted Image

Link spre comentariu

Preventiv,cu mare atentie,se poate demonta radiatorul amplificatorului "pilot" si prelungi cu o o bucata recuperata de la o sursa "ATX" iar apoi ansamblul se monteaza cu mare atentie la loc ;modificarea e minora dar scade riscul deteriorarii finalilor "mici" ,a lui AN7062 si chiar a SVI-ului.Am facut modificarea la un Su-V55A cu rezultate bune.

Link spre comentariu
Vizitator luci295

asta a fost primul lucru pe care l-am facut! dar nu am desfacut nimic, am pus 2 bari de aluminiu pe o parte si pe alta prinse cu suruburi si pe care le-amstrins acolo. poza care am pus-o acolo este inainte sa fac modificarile !acuma imi este cam lene sa-l mai desfac inca o data sa-i fac pozadar daca pe cineva il intereseaza .... il pot desface. Mersi oricum. Si tu ai modificat Tranzistori care se incalzeau ?

Link spre comentariu
Vizitator luci295

Salutare la toata lumea ! astazi am avut timp si am desfacut Yamaha si am schimbat vreo 12 condensatori electrolitici asa cum mi-a spus Zal, trebuie sa va zic ca ..... intradevar este un ampli misto, foarte usor de reparat !!! acuma incep sa imi dau seama de valoarea lui. Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult .am fost asa de satisfacut astazi de usurinta cu care am lucrat la el ca mi-am permis sa-i dau si un LOOK mai misto. Abia astept sa-l testez la botez. am sa pun si o poza cu modificarea facuta . Salut pe toata lumea.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări